發新話題

依隻唔通就係傳說中既bf online???

引用:
原帖由 sam524 於 18-6-2010 18:20 發表

時興嘛...
D女角愈性感愈好打嫁...
而家唔興用槍,興用"導彈"嘛!
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 jackieyue 於 18-6-2010 18:23 發表

而家唔興用槍,興用"導彈"嘛!
D導彈叫...
愛美神導彈...

愛美神導彈

都幾似,香港9成會比d小學雞"強奪"曬d載具

引用:
原帖由 蕉皮 於 18-6-2010 20:04 發表
一定la...

引用:
原帖由 蕉皮 於 18-6-2010 20:04 發表
我覺得會出GASH兵種

引用:
原帖由 亞爾多 於 18-6-2010 21:29 發表

我覺得會出GASH兵種
一定會啦....唔係點賺小學雞錢

引用:
原帖由 亞爾多 於 18-6-2010 06:18 PM 發表

有一段片會見影住條女個胸左fing右fing......
where?

Copy cat trailer ?
無論音樂,cut scene 既style都好似  

Ace Combat Zero The Belkan War
http://www.youtube.com/watch?v=uzBO0XV6Jps

VS

MKZ Online(港版) 最新空戰視頻
http://www.youtube.com/watch?v=uGwllzAhyqk
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

雖然係抄!但我相信呢隻game係TW,外國有機會成為一隻好既online game!但黎到HK就好難講!因為呢d大規模既FPS好講合作!香港班小學雞係咁TK搶車,搶飛機都似! 要玩都玩台版!
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,

引用:
原帖由 jackieyue 於 19-6-2010 01:02 AM 發表
雖然係抄!但我相信呢隻game係TW,外國有機會成為一隻好既online game!但黎到HK就好難講!因為呢d大規模既FPS好講合作!香港班小學雞係咁TK搶車,搶飛機都似! 要玩都玩台版!
好懷念以前warrock未禁香港既日子....
講到online game通常打日版好...

引用:
原帖由 khkenny2 於 19-6-2010 02:02 發表

好懷念以前warrock未禁香港既日子....
講到online game通常打日版好...
如果有日版我可能會玩!

佢2025年至2035年d載具同槍好outday姐 ...
起碼都參考下其他game先啦
如果唔係玩番cod好過

玩依個game不如玩返戰地2 / 2142 我玩過依個game ge大陸板, 超唔得 d載具同戰地個d差得遠勁難玩 , 你玩戰地多數d人都係等埋你上左載具先走,我想...香港小學生們一定第一時間同你講...88你條尾 但係冇正板戰地依個都可以係一個choose同真人玩

啊~重有 有冇師兄有戰地2142 正板 有同我玩下 exam完左好悶 6月27日先去打我人生頭一埸war game 之後先決定+唔+入 同買裝

發新話題