發新話題

街機移植作 <Ghost Squad> 圖片放送

引用:
原帖由 皇家御貓 於 15-5-2007 23:40 發表

唔抵得我有Wii 呀
唔係唔抵得既問題:x.................
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 皇家御貓 於 15-5-2007 23:40 發表

唔抵得我有Wii 呀
sorry 唔係得你一個有
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 16-5-2007 23:31 發表

sorry 唔係得你一個有
sorry for my對號入座

好想佢出埋個支槍...我實買埋返來
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 ethanwch 於 16-5-2007 15:02 發表
我覺得街機枝槍好怪,G36C入9mm匣?再加枝唔合size的M900A?再埋枝野較極都係唔準,用佢個準星真係死俾佢睇。有次打真係想扭枝G&P aimpoint 落去,因為個時啱啱買咗枝新的。
可怕的是,有一次我見到一個中年男子想上一枝鴨記出品的aimpoint上去打
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 皇家御貓 於 17-5-2007 02:22 發表

sorry for my對號入座

好想佢出埋個支槍...我實買埋返來
如果是真的話,我非買wii不可了.
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 17-5-2007 04:31 發表

可怕的是,有一次我見到一個中年男子想上一枝鴨記出品的aimpoint上去打
WTF...........

but

i thinked abt this before
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 WAIKO01 於 17-5-2007 04:31 AM 發表

我果陣仲離譜啦......我用552同ACOG TIM...再加埋PAQ.... 不過支ACOG試左一陣冇再玩到...因為睇唔到的....

引用:
原帖由 WAIKO01 於 17-5-2007 04:31 發表

唔x係呀?!
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 老鼠 於 17-5-2007 16:38 發表

唔x係呀?!
是真的,我開始看時以為是我眼花看錯.
支那人 不等如 中國人

引用:

係邊睇到架可能係我黎架

引用:
原帖由 車厘子 於 19-5-2007 02:03 發表

係邊睇到架可能係我黎架
初出時大約幾個月到,深水埔,長x遊戲機中心,穿粉紅色直條襯衫,穿灰色西褲.(好像是)
支那人 不等如 中國人

快D有得買啦 , 等唔切鳥
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 WAIKO01 於 20-5-2007 02:32 發表

初出時大約幾個月到,深水埔,長x遊戲機中心,穿粉紅色直條襯衫,穿灰色西褲.(好像是)
咁唔係了
車車只有係元朗咁做過
XDDDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 皇家御貓 於 21-5-2007 00:44 發表
快D有得買啦 , 等唔切鳥
有的話車車都買......
最緊要有槍
有冇可能搵枝國狗FIT 個手制入去呢

引用:
原帖由 車厘子 於 21-5-2007 03:12 發表

有的話車車都買......
最緊要有槍
有冇可能搵枝國狗FIT 個手制入去呢
我也正在想這個的可行性
支那人 不等如 中國人

發新話題