發新話題

廣 華 街 黑 店 - 已 經 2 次 給 騙 了 ! ! ! !

係咪岩岩搬鋪個間? 我都中過1次野.
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

得 罪 晒 d 客 仔 , 個 sales 都 真 係 理 得 間 鋪 死 活 ~

做 生 意 要 有 多 少 少 Heart ,

話 到 尾 , lee d 都 係 HOBBY 行 業 ,

賣 貨 賣 得 o甘 求 其 , 服 務 又 差 ,

真 係 望 住 隻 錶 , 倒 數 放 工 ,

收 工 前 1 小 時 已 經 叫 埋 女 朋 友 入 鋪 , 等 走 人 ,

老 闆 真 係 想 搵 個 靠 得 住 o既 伙 計 ,

幫 佢 RUN 好 間 鋪 嘛 ~

得 罪 晒 d 客 仔 , 個 sales 都 真 係 理 得 間 鋪 死 活 ~

收 錢 比 貨 , 點 會 理 你 返 到 屋 企 用 o吾 用 到 ~

該是說"(強國) (數字)"吧..
PrazisionsSchutzenGewehr-1 ... mit meinem Leben

引用:
原帖由 reporter 於 22-10-2010 03:13 發表
做 生 意 要 有 多 少 少 Heart ,

話 到 尾 , lee d 都 係 HOBBY 行 業 ,

賣 貨 賣 得 o甘 求 其 , 服 務 又 差 ,

真 係 望 住 隻 錶 , 倒 數 放 工 ,

收 工 前 1 小 時 已 經 叫 埋 女 朋 友 入 鋪 , 等 ...
話比你知,你好天真,有咩老細就有咩伙記,講完!

難怪班業主係咁加租

咁其實即係講緊邊間呢?睇完成個post都唔係好知...

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 22-10-2010 01:16 發表
我想知...果件1911件係咩...
我想知...佢係1911定1999...

btw, 我估係糖狗, 但我又諗唔到有咩part淨係糖狗先有咁把炮

引用:
原帖由 Pvt.King 於 22-10-2010 10:21 發表

我想知...佢係1911定1999...

btw, 我估係糖狗, 但我又諗唔到有咩part淨係糖狗先有咁把炮
唔似係堂9喎! 會唔會係博死個條行仔d鋪頭???

引用:
原帖由 faihk 於 22-10-2010 10:24 發表

佢岩岩講左唔係

我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 faihk 於 22-10-2010 10:24 發表

引用:
原帖由 reporter 於 22-10-2010 00:08 發表
在 " 槍 大 糖 " 對 面 , 側 少 少
幾 新 o個 間 wor ~
你解唔解讀到

引用:
原帖由 亞爾多 於 22-10-2010 12:52 發表

你解唔解讀到
我唔記得槍sky class係邊.

應該要有個"科林"講啲槍補平分!
*
**
等大家都好!

其實唔單是廣華街! 連元朗都有棟當.......幫你賣左野唔比翻錢一味拖! 幾+歲人成日話自己去大陸玩點威! 出泥行幾舊水都冇! 死得!

郵局對面果間以經例入黑名單好久啦! 重有第二間!  

原帖由 reporter 於 22-10-2010 00:08 發表
在 " 槍 大 糖 " 對 面 , 側 少 少
幾 新 o個 間 wor ~

搶 heaven 對面

發新話題