發新話題

各 位 FANS ~ 到 底 AEG 仲 有 幾 耐 玩 呢 ?

如果拎GBB M249 , 打一場會唔會用一支氣...?

回覆 16# 的帖子

哈 哈 哈 ~
M249 GBB . . . .
開 火 時 自 己 會 想 " 大 聲 叫 " 出 來 嗎

引用:
原帖由 於 30-10-2010 01:20 發表
睇下一埸開幾多槍架姐

引用:
原帖由 於 30-10-2010 01:20 發表
打完個大彈箱, 個彈箱會滴汗,或嚴重D會流口水

引用:
原帖由 seamoncheng 於 30-10-2010 01:27 發表

睇下一埸開幾多槍架姐
點會開得少, 開槍開得少不如攞GBB步槍或手槍

引用:
原帖由 keane 於 30-10-2010 01:33 發表

點會開得少, 開槍開得少不如攞GBB步槍或手槍
咁都唔會話開到好似支電狗咁過千飛掛

引用:
原帖由 seamoncheng 於 30-10-2010 01:35 發表

咁都唔會話開到好似支電狗咁過千飛掛
都要就住就住玩囉

係屋企玩就話姐, 落場勒住勒住, 好唔暢快架

引用:
原帖由 keane 於 30-10-2010 01:43 發表

都要就住就住玩囉

係屋企玩就話姐, 落場勒住勒住, 好唔暢快架
我認為如果係GBB game既話
四隻200壺應該夠有凸
問題只係做唔做得出

引用:
原帖由 sunny2014 於 30-10-2010 01:46 發表

四隻200壺應該夠有凸
問題只係做唔做得出
有道理...

打得GBB 都係想像真 , 槍上一隻200 , 身袋兩隻200 應該差唔多

喂 喂 ~ 有 無 人 已 經 玩 埋 GBB 喇 ?

尤 其 係 自 己 特 別 鍾 意 o既 型 號
有 無 已 經 即 刻 買 埋 gbb 版 本 喇 ?
當 然 係 本 身 有 AEG 啦

仲 有 啊 ~ 早 前 馬 記 o既 " 電 手 槍 " ~

無 blowback . . . . 總 係 o吾 慣
我 又 未 去 到 " 為 o左 射 而 射 " o既 地 步
始 終 真 人 o吾 同 打 online war game 啦

引用:
原帖由 reporter 於 30-10-2010 02:11 發表
尤 其 係 自 己 特 別 鍾 意 o既 型 號
有 無 已 經 即 刻 買 埋 gbb 版 本 喇 ?
當 然 係 本 身 有 AEG 啦
等緊G36/MP5世界大戰&GBB G3登場~

等 G3 o既 GBB . . . . 都 幾 好

Mp5 GBB o吾 知 邊 個 公 司 會 出 先 呢 ~
勁 期 待 ~ ( 差 點 忘 記 , 大 陸 已 經 出 o左 )
不 過 隻 匣 點 解 要 整 " 通 " 佢 呢 ( 見 晒 spring )
點 解 呀 ~ 呀 ~ 呀 ~ 呀 ~

回覆 19# 的帖子

又 係 wor ~
" M249 打完個大彈箱, 個彈箱會滴汗,或嚴重D會流口水 "
果 然 思 想 獨 到 ~

過 熱 係 問 題 , 過 凍 係 問 題 ....

引用:
原帖由 於 30-10-2010 01:58 發表

有道理...

打得GBB 都係想像真 , 槍上一隻200 , 身袋兩隻200 應該差唔多
引用:
原帖由 sunny2014 於 30-10-2010 01:46 發表

四隻200壺應該夠有凸
問題只係做唔做得出
咁就要期待 完善加普及 果一日,  .... 即係連俾錢場 "租用槍", 都肯全部都用晒 GBB 長槍

仲有全部自裝參加者, 都肯生生性性添

發新話題