發新話題

前蘇聯秘密進行的邪惡試驗

keyword: "蘇聯 實驗", 各位大大自已search啦
我都唔想睇多次, 不嬲好怕睇血腥野

條片睇過唔知真定假,一隻狗被人斬咗個狗頭,個狗頭血管被駁上一個機器心藏泵.
我都想睇多次是真還是假
http://blog.yahoo.com/SBSDouglas

悟空回水廉,假猴招兵馬.敬世話西遊,道盡五千年.

引用:
原帖由 hang2 於 1-3-2011 23:57 發表
共產黨,無神論.....有乜做吾出。
做任何野,吾會諗有佛祖、耶穌........有報應。
凡係科學實驗都係咁架啦,同咩政黨咩信仰冇關

引用:
原帖由 hang2 於 1-3-2011 23:57 發表
共產黨,無神論.....有乜做吾出。
做任何野,吾會諗有佛祖、耶穌........有報應。
反共都比D理性
資本世界一樣玩過馬騮頭

引用:
原帖由 sunny2014 於 2-3-2011 02:14 發表

反共都比D理性
資本世界一樣玩過馬騮頭
我都係咁話 邊個國家都有黑暗加一面
美佬都成日把D 係戰爭就死加士兵拎去做人體實試
只係做左你地唔知 基本上大家嚮受到加科技特別係醫學都係建基係好多沒人道可言的實驗上
令外我都好想睇呢邊影片 各位師兄有沒阿

其實你響受到今日既生命,都係因為踩著無數同類既身體衝入粒蛋度,好唔人道架

我在youtube打"蘇聯實驗"出現的那條片 我覺得是假的。

引用:
原帖由 MG-42 於 2-3-2011 01:56 發表

呢D實驗全世界都有... 美國夠拎D馬騮同南美人做實驗... 咁唔係共產又唔會做呢D事?

講乜負面野都扯左去共產黨.. 又變左政治宣洩論壇
USSR玩狗...係有70萬人o既沙漠地區試核武器
USA玩馬騮...幾廿年前話幫人,但係係人地國家散播性病
UK用豬黎試炸彈...
德國玩活人試武器,仲有大把野...
日本都係玩活人試武器
邊個夠膽講宜家冇...

有D似robot 某一集, 機械人設計唔合理, 好似企唔到咁, 頭部是最重要的部分, 但無保護支架,

其實睇keyword: "蘇聯 實驗"的第一條片...
果個有百幾人like o既cm其實講得好啱...
我地食肉o既時候有冇諗過動物o既家人!?
有冇諗過佢地入屠房時o既恐懼...
我地唔會去諗...因為已成習慣...
正所謂"君子遠庖廚"...
有良知...聽到動物恐懼而叫...
你都唔會忍心食佢...

METAL GEAR SOLID 4..........

好明顯班科學家唔用腦啦....狗用四隻腳行路, 你部機械人得兩隻腳, 重有對手....佢點識控制呀.....

又或者部機械人設計唔係for狗...而係....

引用:
原帖由 sam524 於 2-3-2011 19:13 發表

USSR玩狗...係有70萬人o既沙漠地區試核武器
USA玩馬騮...幾廿年前話幫人,但係係人地國家散播性病
UK用豬黎試炸彈...
德國玩活人試武器,仲有大把野...
日本都係玩活人試武器
邊個夠膽講宜家冇...
game場內重有人"以身試罐"添!!
偽君子!永遠虛偽!

有幾邪惡呀....

為咗研究基因, 人體器觀, 喺隻老鼠身上種隻人耳仔, 搞到佢變營光, 夾硬整到佢生癌.........大把呢D實驗......呢D又好正義??

如果呢個...."狗頭"實驗, 最後得到某D對人極為重要嘅成果....好似...頭部移植呢??咁...仲係唔係一個.."邪惡實驗"呢??

人類一向都以不同動物甚至人類做活體實驗...........有幾奇呀...

發新話題