發新話題

TLR-3

引用:
原帖由 longhei 於 16-3-2011 23:31 發表
buy on ebay???我都想買支
我就響AMAZON買~

附件

16-3-2011 23:33

引用:
原帖由 ohnavi 於 16-3-2011 14:46 發表

大佬ken快D番屋企裝下啦,支燈真係吾錯,
好似90 lumens?
Yes.....90 lumens.....Led......細細支輕輕地幾光吓.........
I WANT YOU FOR US ARMY (2ID)  !!
軍令如山、軍紀似鐵    貪生怕死毋入此門、升官發財請走別路

引用:
原帖由 ohnavi 於 16-3-2011 19:57 發表

係咪衰呢,你一貼圖,㩒制買左嘞
Yeah.......又有人落搭了!!!
I WANT YOU FOR US ARMY (2ID)  !!
軍令如山、軍紀似鐵    貪生怕死毋入此門、升官發財請走別路

引用:
原帖由 Legionee 於 16-3-2011 23:32 發表

我就響AMAZON買~
師兄係美國amazon買?ebay好似好貴咁!

引用:
原帖由 ohnavi 於 16-3-2011 19:57 發表

係咪衰呢,你一貼圖,㩒制買左嘞
依d就係貼圖既原動力!

回覆 16# 的帖子

C hing, Amazone will ship to hk?

引用:
原帖由 mlcvm 於 22-3-2011 17:26 發表
C hing, Amazone will ship to hk?
無錯, 因為STREAMLIGHT係民用產品牌子, 情況就如SUREFIRE響香港仍能從市面購得

引用:
原帖由 longhei 於 17-3-2011 00:46 發表

師兄係美國amazon買?ebay好似好貴咁!
我當時(去年)買連SHIPPING一千港元多少少

引用:
原帖由 Legionee 於 22-3-2011 21:18 發表

無錯, 因為STREAMLIGHT係民用產品牌子, 情況就如SUREFIRE響香港仍能從市面購得
請問ITI呢?
我地上18/f買既M3係咪都屬於民用產品?
最近入左手

引用:
原帖由 基爾芬 於 22-3-2011 21:23 發表

請問ITI呢?
我地上18/f買既M3係咪都屬於民用產品?
最近入左手
但ONLINE SHOP對民用嘅定義好多時好怪;SUREFIRE, ITI呢類品牌強調自己係執法人員或軍用嘅品牌ONLINE SHOP(唔係EBAY)好少會出售(主要係通過海關對軍用物品既定義有困難), 另外LOCAL代理既干涉亦有關係.....;18樓嘅貨, 或者佢定義為模型附件, 或野外活動工具吧(佢係代理, 有貨來就賣得);

但以往一些瞄具及附件, 自美國有國土安全局定義了軍事物資, 已無公開發售或免證出口

回覆 25# 的帖子

thanks for your information
TLR-1 available in 18/F?

If I use with G18c, any holster will fit for it? Thanks

引用:
原帖由 mlcvm 於 23-3-2011 11:42 發表
thanks for your information
TLR-1 available in 18/F?

If I use with G18c, any holster will fit for it? Thanks
昨晚去完,唔覺有....................

引用:
原帖由 Legionee 於 22-3-2011 23:33 發表

但ONLINE SHOP對民用嘅定義好多時好怪;SUREFIRE, ITI呢類品牌強調自己係執法人員或軍用嘅品牌ONLINE SHOP(唔係EBAY)好少會出售(主要係通過海關對軍用物品既定義有困難), 另外LOCAL ...
講開奇怪, 有d online store, sling mount同電筒mount係restrict,但sling同電筒本身都無問題 真係"掂"到槍既都唔賣oversea

引用:
原帖由 Legionee 於 22-3-2011 23:33 發表

但ONLINE SHOP對民用嘅定義好多時好怪;SUREFIRE, ITI呢類品牌強調自己係執法人員或軍用嘅品牌ONLINE SHOP(唔係EBAY)好少會出售(主要係通過海關對軍用物品既定義有困難), 另外LOCAL ...
原來如此 thx for the informstion

引用:
原帖由 Pvt.King 於 23-3-2011 11:52 發表

講開奇怪, 有d online store, sling mount同電筒mount係restrict,但sling同電筒本身都無問題 真係"掂"到槍既都唔賣oversea
我覺得一揩到tactical就吾得

發新話題