發新話題

我要儲錢買M24~~

引用:
原帖由 aR乂熙 於 24/3/2011 10:03 PM 發表

你點整個ICON??
唔止wargame新人...電腦都係

引用:
原帖由 aR乂熙 於 24-3-2011 21:57 發表

好似CO2...記錯...
都未聽過有1000銀就可以CO2 M24

引用:
原帖由 aR乂熙 於 24-3-2011 20:21 發表

我係新仔...
請多多包涵
教教我...唔該
C兄
M24係一支手動上鏜的狙擊歩槍!
手拉,叉氣,甚至叉氣+手拉跳彈殼,小弟都見過!
但一支可以叉氣,又可以用電的"手動上鏜的狙擊歩槍"
小弟不材真係未見過!!!!!!

仲有呢支先係M24
http://zh.wikipedia.org/zh-tw/M24%E7%8B%99%E6%93%8A%E6%AD%A5%E6%A7%8D
C兄你睇睇係咪呢支先!!!!!!

小弟不材真係未見過!

可入CO2...用電都得...得左~~
電卜嘩佬?

施主,贈你POST四字

"強貼留名"

""可入CO2...用電都得...得左]~~""<----(美完髪彩?1 )真係笑左
btw...入CO2同入電都得既我真係第一次聽聞..你肯定冇聽錯到?!

有冇其他元朗師兄報料?
我都要買$1000既CO2/電 M24
鏡就唔需要啦

真係"kinder出奇旦"!
一次過滿足到三個願望!
既係M24,又可以差CO2,又可電動!
我都好想見識下呢一支2011年最偉大發明M24

引用:
原帖由 RCman 於 25-3-2011 16:51 發表
真係"kinder出奇旦"!
一次過滿足到三個願望!
既係M24,又可以差CO2,又可電動!
我都好想見識下呢一支2011年最偉大發明M24
可以入埋top gas, 134a, 仲可以手拉彈弓既話就更加完美了~

樓主其實可以去civiliangunner.com睇番新手指南先...又或者上網睇下d新手入門...
好過去d槍店比人當水魚~
縮縮北行鳥 =口=

唔怪得個topic 要開起水版 , 明哂 ~

引用:
原帖由 sunny2014 於 24-3-2011 23:42 發表

都未聽過有1000銀就可以CO2 M24
間野超平...你平時買3000~0.3g彈幾銀??

引用:
原帖由 SECOND 於 24-3-2011 23:31 發表

唔止wargame新人...電腦都係
我係電腦新人??笑...
我第一次上呢個板面的論壇...

引用:
原帖由 ranger_hk 於 24-3-2011 23:43 發表

C兄
M24係一支手動上鏜的狙擊歩槍!
手拉,叉氣,甚至叉氣+手拉跳彈殼,小弟都見過!
但一支可以叉氣,又可以用電的"手動上鏜的狙擊歩槍"
小弟不材真係未見過!!!!!!

仲有呢支先係M24
http://z ...
係呢支~~

引用:
原帖由 adlar 於 25-3-2011 01:19 發表
"強貼留名"
"強貼留名"點解??

引用:
原帖由 nishi 於 25-3-2011 17:15 發表

可以入埋top gas, 134a, 仲可以手拉彈弓既話就更加完美了~

樓主其實可以去civiliangunner.com睇番新手指南先...又或者上網睇下d新手入門...
好過去d槍店比人當水魚~
我同埋我個FD去~~

發新話題