發新話題

社民連話可能瞓路軌喎

引用:
原帖由 VEC 於 26-3-2011 22:52 發表
引用萬梓良一句改一改:
阻人收工返屋企, 死左要俾人燒xx架
spring pocket will be barbecued

引用:
原帖由 VEC 於 26-3-2011 22:52 發表
引用萬梓良一句改一改:
阻人收工返屋企, 死左要俾人燒xx架
轉番英文台

引用:
原帖由 於 26-3-2011 22:53 發表

咁多單跳軌自殺既, 你有無聽過有因為跳軌而列車出軌?
除非佢地係小路寶啦.
但佢地應該會集體瞓,點都有D擔心.希望到時只係輾過晒而車同乘客冇事啦

引用:
原帖由 於 26-3-2011 21:15 發表
熱烈支持佢地起沒有預先通知的情況下,到任何一個港鐵站「瞓路軌」示威。
更支持佢地起列車臨埋站先去瞓路軌.

更支持對違反鐵路規則的人士處於合適懲罰.
如果我係港鐵司機,我會盡力殺停部車但一定唔會成功囉 !!!!

引用:
原帖由 ranger_hk 於 26-3-2011 22:58 發表

如果我係港鐵司機,我會盡力殺停部車但一定唔會成功囉 !!!!
司機緊張
油門當剎車制

老老實實, 瞓地鐵主席屋企門口就冇咁擾民啦, 係咪先?
click>

引用:
原帖由 VEC 於 2011-3-26 23:01 發表
老老實實, 瞓地鐵主席屋企門口就冇咁擾民啦, 係咪先?
影響唔到幾個人. 唔夠氣勢.

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 RX7 於 26-3-2011 22:34 發表
【on.cc 東方互動 專訊】 社民連10名成員今午到港鐵旺角站大堂抗議,要求港鐵擱置加價。抗議人士手持標語,又高叫口號,批評港鐵有盈餘但仍要加價,又指現時通脹嚴重,加價將令市民生活百上加斤。

社民連代表指, ...
我幾乎日日都要坐地鐵, 佢加價我唔happy, 但係佢瞓路軌左鬼住晒! 我會更唔happy!

引用:
原帖由 aR乂熙 於 26-3-2011 22:47 發表

唔好係又PLS唔係又PLS PLS
食蕉!!家下可以俾D人PLS完又PLSPLS完又PLSPLS完又PLSPLS完又PLS嘅咩!?

引用:
原帖由 RX7 於 2011-3-26 22:58 發表

但佢地應該會集體瞓,點都有D擔心.希望到時只係輾過晒而車同乘客冇事啦
受傷乘客為公民抗命而作出的犠牲是值得的.
對於我地有預先通知"我地將會在沒有預先通知的情況下,到任何一個港鐵站「瞓路軌」示威。" 而鐵路方面沒有作出相對的安全措施以保障乘客安全, 我地強烈讉責. 並要求地鐵主席下台, 由社民連人士上任.

UNDER DEVELOPING

死就叫佢地快d
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 wonglk 於 26-3-2011 21:29 發表

司機緊張
油門當剎車制
唔好咁就係司機的問題嗎!
如果個司機盡力剎車,但唔成功咁就唔關個司機事啦!

引用:
原帖由 ranger_hk 於 26-3-2011 23:14 發表

唔好咁就係司機的問題嗎!
如果個司機盡力剎車,但唔成功咁就唔關個司機事啦!
岩岩好停響佢上面

咪又係比錢揾班無知青年去訓
反對加價係好,不過好唔理性
擔心以後可能用氣油彈去表逹意見
天將降大任於斯人,必先損其心智, 勞其根骨,餓其體膚.

引用:
原帖由 亞爾多 於 26-3-2011 21:44 發表

岩岩好停響佢上面
good!
個司機好努力咁殺停架車架啦,唔係點會停響佢上面呀!成車車咗過去啦!!!!!

發新話題