22 12
發新話題

Paul哥在我屋企開郵包炸彈

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 30-3-2011 10:20 發表

但係主流都係bb

你試下行住尼用iphone text?錯字多到high high, bb個keybroad就有一個iphone無既先天優勢, 出幾多apps都無用
不過同其他行既同行溝通過......2011一定係the year of tablet,我地行頭全球講緊都要成一百萬部機,呢舊肥肉睇下會邊個爭到啦....
遲下仲有MO記XOOM同APPLE上黎做DEMO...玩晒先再有COMMENT.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 30-3-2011 10:30 發表

不過同其他行既同行溝通過......2011一定係the year of tablet,我地行頭全球講緊都要成一百萬部機,呢舊肥肉睇下會邊個爭到啦....
遲下仲有MO記XOOM同APPLE上黎做DEMO...玩晒先再有COMMENT.....
玩一定係apple贏, 但係到用尼做野, 未必係佢,

不過佢已經有個平台佔有率優勢....我夠膽講香港入面會用手機上網果班過半數用緊ios系列, 淨係呢樣都羸唔少分
鵰。豹。狸。獅。狒

搭單一問各位高人:

小弟想買部行WINDOW既TABLET,請問有咩選擇

由於我要期爬牆,同埋行VPN,我一定要買行WINDOW既野。

引用:
原帖由 McDull 於 30-3-2011 10:37 發表
搭單一問各位高人:

小弟想買部行WINDOW既TABLET,請問有咩選擇

由於我要期爬牆,同埋行VPN,我一定要買行WINDOW既野。
window平板,可以選擇的不多,但一聽個牌子名你都未必敢入,例如漢王,同viewsonic
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 30-3-2011 10:20 發表

但係主流都係bb

你試下行住尼用iphone text?錯字多到high high, bb個keybroad就有一個iphone無既先天優勢, 出幾多apps都無用
用慣的行家用iphone/android phone打稿都見識過,打字呢d野,真係睇平日用幾多時間去對住部野
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 30-3-2011 12:49 發表

window平板,可以選擇的不多,但一聽個牌子名你都未必敢入,例如漢王,同viewsonic
我就係響GZ既腦場見到有VIEWSONIC賣。

2GB RAM + 32GB SSD配置先28XX人仔,好似幾好玩。

不過粒U得1GHZ,慢過我而家部NETBOOK。

引用:
原帖由 McDull 於 30-3-2011 14:38 發表

我就係響GZ既腦場見到有VIEWSONIC賣。

2GB RAM + 32GB SSD配置先28XX人仔,好似幾好玩。

不過粒U得1GHZ,慢過我而家部NETBOOK。
有netbook的就用netbook la,windows平板其實都幾重ga∼∼∼∼∼

22 12
發新話題