發新話題

店舖盜竊

引用:
原帖由 Carvenchow 於 4-5-2011 18:14 發表

E層小弟都唔清楚...只知道個記者一定冇打WARGAME者
你又知?

好似知道D野wo

引用:
原帖由 101653 於 4-5-2011 18:16 發表

你又知?

好似知道D野wo
如果有打WARGAME一定叫阿頭報埋邊架俾人偷野啦 俾你地知

引用:
原帖由 101653 於 4-5-2011 18:16 發表

你又知?

好似知道D野wo
中堅,逼供的工作就交比你了

我今日係現場....
我冇睇到個賊仔o係邊偷野, 不過就見到個賊o係惠康門口附近俾兩個大漢制服禁住o係地下
而受傷個個係禁住個賊既其中一個人, 相信係撲低個賊既時候擦損膝頭
神奇既係, 我見到個陣已經有幾十人圍觀, 即係件事已經發生左一陣啦, 我入左兩間舖, 各行左一個圈慢慢睇, 出黎先見到有警察

引用:
原帖由 tst99132 於 4-5-2011 20:39 發表
我今日係現場....
我冇睇到個賊仔o係邊偷野, 不過就見到個賊o係惠康門口附近俾兩個大漢制服禁住o係地下
而受傷個個係禁住個賊既其中一個人, 相信係撲低個賊既時候擦損膝頭
神奇既係, 我見到個陣已經有幾十人圍觀, 即係件事已經發生左一陣啦, 我入左兩間舖, 各行左一個圈慢慢睇, 出黎先見到有警察
有幾神奇

引用:
原帖由 tst99132 於 4-5-2011 20:39 發表
我今日係現場....
神奇既係, 我見到個陣已經有幾十人圍觀, ...
唔出奇...旺角咁多人咁多車,就算響住警號都有排塞過黎...

兩個大漢制服

引用:
原帖由 joey 於 4-5-2011 20:50 發表
兩個大漢制服
唔係你諗個樣
雖然都係男上男下

引用:
原帖由 joey 於 4-5-2011 20:50 發表
兩個大漢制服
不做嗎?

引用:
我今日係現場....
神奇既係, 我見到個陣已經有幾十人圍觀, ...
如果咁講法會唔會係現代呀 係得佢放野出黎 條友又係惠康

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 4/5/2011 09:30 PM 發表

如果咁講法會唔會係現代呀 係得佢放野出黎 條友又係惠康
一係現代,一係GUNS工作SHOP

以小弟所知,舊同事話係惠康

引用:
原帖由 mujiadam 於 4-5-2011 22:33 發表
原來係去惠康偷野=.=

引用:
原帖由 mujiadam 於 4-5-2011 22:33 發表
真相大白
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

果陣仲係E興趣...冇野睇tim...

發新話題