27 12
發新話題

ipad2用家好消息

引用:
原帖由 adrianyahk 於 12-7-2011 18:22 發表
其實....點先可以唔買豬頭骨買到ipad2? 到而家都未買到....
肯買豬頭骨個cover就即刻有貨......
今日又左五十幾部黎office

引用:
原帖由 里安 於 12-7-2011 21:38 發表

APPLE STORE仲未有?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 12-7-2011 18:22 發表
其實....點先可以唔買豬頭骨買到ipad2? 到而家都未買到....
我果部就係極之好彩情況下一問就有(唔洗買其他野)
不過一定唔係百記同瘋澤

再唔係, 如果本身都諗住買SMART COVER既, 可以問一問死神既, 可能佢有辦法可以幫到你(唔包一定得架 )
鵰。豹。狸。獅。狒

大家JB左之後,有無覺得舊電用得好快。

引用:
原帖由 McDull 於 14-7-2011 11:15 發表
大家JB左之後,有無覺得舊電用得好快。
無咩特別大分別...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 14-7-2011 11:01 發表

有過

我果部就係極之好彩情況下一問就有(唔洗買其他野)
不過一定唔係百記同瘋澤

再唔係, 如果本身都諗住買SMART COVER既, 可以問一問死神既, 可能佢有辦法可以幫到你(唔包一定得架 )
嘩哈哈。。。。。我唔知係好彩定唔好彩過你。。。。。。。

DAY 1有得賣個日,我排左幾個鐘頭隊,係百仔抬左2部走。

唔洗跟其他野

3888 ONLY

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 14-7-2011 11:01 發表

今朝call去依家收貨......果邊都話我地做埋re-seller.....拎貨仲多過出邊

http://store.apple.com/hk-zh/pro ... amp;mco=MTc5MzExODU

呢個大家點睇

另外大家有無玩下theme果D

呢個真係好似唔錯, 如果個usb port 可以前connect 埋個keybroad 就100%要買...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 17-7-2011 09:51 發表
呢個真係好似唔錯, 如果個usb port 可以前connect 埋個keybroad 就100%要買...
唔得我都會買haha

今日買左呢舊野,發現有問題,原來我之前個version係4.3,jb左用唔到,之後up返去4.3.3,再jb,無問題,配合ifile真係正!!

不過有個問題就係唔係個個牌子既手指都用到

借post一問

用ipad send email, 點樣先可以attach file?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

以我所知,ios入面要attach file就係要係開果種file既apps入面搞

例如:send相就去"照片"果度>選擇你想send果張相>透過電子郵件發送>咁就ok

大家一齊研究下

27 12
發新話題