發新話題

我與朋友的對話

唔知火槍同水槍挑邊個贏

另外,sf我覺得仲無聊過cso
如果魔法是真,哪就是科學

引用:
原帖由 sam524 於 22-7-2011 13:16 發表

條link d槍名真係笑死縮縮我了...
上網搵SF online...佢每枝特別槍都會有宣傳影片,笑死......

開始明白點解D小朋友打game時,
傾向幫自己套軍服做校級或以上既Senior Officers,
多過做前先既Enlist至Junior Officers喇... XD

原來階級越高 = 戰力越強...
等我下次法軍出動果陣,
上返之前去旅行手痕買果幾個「兩至五星」階級章先... 仲唔殺晒?

M4A1 RIS既攻擊力,係作為冷兵器果陣,又真係大過M4A1 woh,
你諗下粟米筒打你果頭痛D? 定係RIS打埋黎痛D先?  

好配服D遊戲生產商,幫D槍改埋D咁武俠小說既名...!
引用:
原帖由 亞爾多 於 22-7-2011 13:09 發表

最高級好似係上將
HP好多搞笑野,例如高lv係多血d,點數買既衫會加血,M4A1 RIS既攻擊力會大過M4A1......
果陣HP用點數可以加鏡加滅聲同加大彈匣(有大容量匣/加大後備匣),所以玩HP果班成日響度講"加三 ...
World Combat 係咪最多四個人玩,拎長槍 (G3?),打單發,
但有千千萬萬個敵人,扣雞扣到食指抽筋果隻?

係的話果陣我都有打... XD
仲成日「妖」點解敵人咁多都無連射武器...

早幾年仲有隻拎手槍,
由軍裝巡警、便裝、機動隊、海保、SAT 同陸自果隻game,
呢隻我間中都有當迷場打,不過頭幾關都仲講得通,
後尾去到機場打後就完全唔明點解會有咁既武器配置...
引用:
原帖由 里安 於 22-7-2011 13:11 發表

我記得中學果陣打街機隻叫world combat, 我同d fd玩鬥快比五星

引用:
原帖由 gd1893 於 22-7-2011 13:52 發表
傾向幫自己套軍服做校級或以上既Senior Officers,
多過做前先既Enlist至Junior Officers喇... XD

等我下次法軍出動果陣,
上返之前去旅行手痕買 ...
可惜無得拎住槍玩近戰,唔係都講得通
我又記得多d野喇,好係所有步槍都可以較全自動/三連發(包括M16,M4,AK等......)

引用:
原帖由 gd1893 於 22-7-2011 13:52 發表

等我下次法軍出動果陣,
yes, but i have auto weapon wor

你地後生仔打機叻,所以儲到武器?  
對於打機,我就係真正既「叔叔不行了」...

唔係買左部 i窿 唔打機好浪費的話,
我都無打呢D電子野好多年...
引用:
原帖由 里安 於 22-7-2011 13:57 發表

yes, but i have auto weapon wor

唔知之前有冇講過,早年係童工聽到既一段對話
小朋友A:「我想買呢把(GLOCK17)」
小朋友B:「下?呢把好屎架WOR」
小朋友A:「係咩」
小朋友B:「你冇玩過CS咩,射頭都要六七槍先死」
小朋友C:「真槍唔會咁屎丫」
小朋友B:「CS都係咁,真槍邊會差得遠」
小朋友A:「但我呢支汽槍黎咋啵...」
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 22-7-2011 15:31 發表
唔知之前有冇講過,早年係童工聽到既一段對話
小朋友A:「我想買呢把(GLOCK17)」
小朋友B:「下?呢把好屎架WOR」
小朋友A:「係咩」
小朋友B:「你冇玩過CS咩,射頭都要六七槍先死」
小朋友C:「真槍唔會咁屎丫」
小朋 ...
真係諗住用黎殺人
cs果枝其實係Glock18c啊傻仔

引用:
原帖由 gd1893 於 22-7-2011 14:13 發表
你地後生仔打機叻,所以儲到武器?  
對於打機,我就係真正既「叔叔不行了」...

唔係買左部 i窿 唔打機好浪費的話,
我都無打呢D電子野好多年...

果隻game久唔久拾到野既,就住使就ok

iphone我都少打機啦......

引用:

等我下次法軍出動果陣,
"M4A1 RIS既攻擊力,係作為冷兵器果陣,又真係大過M4A1 woh,
你諗下粟米筒打你果頭痛D? 定係RIS打埋黎痛D先? "

唔知點解見到呢句我腦入面立即聯想到有條友拎住條ris一野車落去另一條友度

引用:
原帖由 wonglk 於 22-7-2011 16:36 發表

"M4A1 RIS既攻擊力,係作為冷兵器果陣,又真係大過M4A1 woh,

唔知點解見到呢句我腦入面立即聯想到有條友拎住條ris一野車落去另一條友度
RIS改小刀

引用:
原帖由 wonglk 於 22-7-2011 16:36 發表

响條骨上面啲螺絲位上幾支長螺絲殺傷力仲大呀

我就係想你咁聯想咋嘛...
引用:

依期轉左架步返工,可以唔駛開車,改搭地鐵,
於是就日日都會係程車上玩...i窿飛行棋...

拾到野唔可以長keep果到弊呢...
引用:
原帖由 里安 於 22-7-2011 15:45 發表

果隻game久唔久拾到野既,就住使就ok

iphone我都少打機啦......

引用:

等我下次法軍出動果陣,
PSRC機舖果部我以前就成日玩, 用MP5, 爽

不過好耐無去, 唔知依家仲有無喇...
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題