發新話題

KWA MK23入手(改埋金屬外管)加新相片及試射片段

又有新玩具wor...

p.s.u牌 拉神 d野支支個盒都係咁o既樣

我好期待f22兄點樣改進支槍

有咁多工具...

引用:
原帖由 faihk 於 25-7-2011 15:52 發表
有咁多工具...
上次開發MSG90A1買落................

唔知呢枝槍可唔可以用返以前d ksc mk23 匣??
唔多覺有返到貨,得明x 有,又唔見有spare 匣賣…都唔知買唔買好

p.s. 呢枝野好毒呀.....遲早都要破財

引用:
原帖由 Kira 於 25-7-2011 21:57 發表
唔知呢枝槍可唔可以用返以前d ksc mk23 匣??
唔多覺有返到貨,得明x 有,又唔見有spare 匣賣…都唔知買唔買好

p.s. 呢枝野好毒呀.....遲早都要破財
S7同舊系統完全係兩樣野,唔使諗.....
早買早享受,遲買都平唔到兩舊,買啦

大大力頂一下, 不要讓他沉!

想問一下, 現在還找到KSC的滅聲管嗎?

MARUI的LAM又能否用在KWA身上?

引用:
原帖由 wewe.yaya 於 28-7-2011 20:52 發表
大大力頂一下, 不要讓他沉!

想問一下, 現在還找到KSC的滅聲管嗎?

MARUI的LAM又能否用在KWA身上?
KSC 滅聲而家難搵,諗吓GP或者KA
馬記LAM應該可以直上,滅聲都可以,收支二手就兩件到手有得買先講啦

ksc真係算好有heart 的生產商,不忙當年的出品,一路改進,這個"新酒舊瓶"真的出色,其望其他廠會出真marking深刻slide出現呢

引用:
原帖由 F22 於 28-7-2011 21:56 發表

KSC 滅聲而家難搵,諗吓GP或者KA
馬記LAM應該可以直上,滅聲都可以,收支二手就兩件到手有得買先講啦
唔該ching~~
咁我應該收支二手marui啦, 始終支滅聲同lam先襯番mk23
ksc支滅聲有埋內管真係好吸引@@

我都贈下慶先, 須然今日買唔到槍.................

附件

29-7-2011 22:57

引用:
原帖由 MAGIC 於 29-7-2011 22:57 發表
我都贈下慶先, 須然今日買唔到槍.................
嘩,貴價野喎................

請問一下 ~ 那個"底中"力
是否未加上滅聲器時也有此力度 ?

引用:
原帖由 Foolshooter 於 30-7-2011 11:09 發表

請問一下 ~ 那個"底中"力
是否未加上滅聲器時也有此力度 ?
就係未加,就算加咗都唔會勁咗,因為我支只係裝飾品,冇加長內管......

引用:
原帖由 MAGIC 於 29-7-2011 22:57 發表
I also have this and the laser......

發新話題