發新話題

Blackhawk D.O.A.V. vest system

引用:
原帖由 wing383 於 1-9-2011 15:47 發表

Thx for your information c hing, but really hard to get the coyote tan one......=(
唔駛客氣,幫到實幫
地鐵精神,服務人群
永無Say No,你就噤撈
我叫'金寶仔'

引用:
原帖由 hkpdswat 於 2-9-2011 04:32 發表

你講我啊
C hing, 有冇d著住件D.OA.V. vest既相分享下?謝謝x9999!!!

引用:
原帖由 wing383 於 30-8-2011 23:16 發表
啱啱上online shop order咗coyote tan, 要成$180 USD未計運費, 黑色最平$129.99....唔同色可以差咁遠...........
下、洗乜噤貴呀?
吉打件GT-V04三隻色都係同價的!

引用:
原帖由 G3A3 於 3-9-2011 01:37 發表

下、洗乜噤貴呀?
吉打件GT-V04三隻色都係同價的!
吉打有真有COPY喎師兄:你睇嗰件係自家定BLACKHAWK 先?
地鐵精神,服務人群
我叫'金寶仔'

引用:
原帖由 hkpdswat 於 1-9-2011 15:32 發表

唔會有人咁著,除咗當年打索馬利嗰班Delta.佢地喺V1加O.T.V
當年既意思係93? 乜原來果陣已經有OTV!? 詳情please

引用:
原帖由 Pvt.King 於 3-9-2011 09:42 發表

當年既意思係93? 乜原來果陣已經有OTV!? 詳情please
當年應該只有TP-1E

問咗QXF, 老闆話冇辦法,巷仔中間既軍品店有代訂, 包括所有雜費要USD$1對HKD$10....X____X

上e-bay啦$8xx算平喇...我當年買要$2xxx啊
地鐵精神,服務人群
我叫'金寶仔'

引用:
原帖由 geoprotex 於 3-9-2011 10:08 發表

當年應該只有TP-1E
當年有V1,FSBV無記錯的話
地鐵精神,服務人群
我叫'金寶仔'

引用:
原帖由 Pvt.King 於 3-9-2011 09:42 發表

sORRY誤導JOR...係似O.T.V姐
地鐵精神,服務人群
我叫'金寶仔'

後面果 2 個大袋
好似好實用咁喎

引用:
原帖由 hkpdswat 於 5-9-2011 20:38 發表

sORRY誤導JOR...係似O.T.V姐
"似"
好, 你贏

8xx 幾同當年嘅 2xxx 柤比, 心頭好有時真係唔會 多就買咗喇 !

引用:
原帖由 hkpdswat 於 3-9-2011 04:33 發表

吉打有真有COPY喎師兄:你睇嗰件係自家定BLACKHAWK 先?
吳好意思師兄,請問吉打有出真野賣?

引用:
原帖由 G3A3 於 6-9-2011 23:59 發表

吳好意思師兄,請問吉打有出真野賣?
吉打自己返貨架...你去台灣店都有架!!!
地鐵精神,服務人群
我叫'金寶仔'

發新話題