發新話題

EBAY買野

引用:
原帖由 tf141 於 27-9-2011 22:42 發表
其實小弟都好想一試下係Ebay買野, 但係真係好驚= =

初夜我都好驚, 但都要過!!!!

引用:
原帖由 BiGsN@Ke 於 27-9-2011 23:01 發表

初夜我都好驚, 但都要過!!!!
成日驚會俾人呃= =

引用:
原帖由 tf141 於 27-9-2011 23:16 發表

成日驚會俾人呃= =
比足郵費, 拎返個shipment number, 件貨就一定到!!!!

引用:
原帖由 BiGsN@Ke 於 27-9-2011 23:25 發表

比足郵費, 拎返個shipment number, 件貨就一定到!!!!
好似話貨不對版想追又要自己俾晒d運費/_\

引用:
原帖由 tf141 於 27-9-2011 23:34 發表

我未試過囉!!!!

引用:
原帖由 BiGsN@Ke 於 28-9-2011 00:12 發表

我未試過囉!!!!
未試過貨不對版?

就係因為ebay.....搞到一屋都係嘢...........

引用:
原帖由 queen 於 28-9-2011 01:02 發表
就係因為ebay.....搞到一屋都係嘢...........
......最高峰差唔多隔幾日就有包裹上門或者去郵局收野......

曾經見過ebay有人假野當真品賣,請留意貨品description同賣家評級。

引用:
原帖由 tf141 於 27-9-2011 23:34 發表

淘寶都係咁啦......

引用:
原帖由 queen 於 28-9-2011 01:02 發表
咁慘

引用:
原帖由 里安 於 28-9-2011 18:54 發表

淘寶都係咁啦......
所以而家都唔敢上網買野
又唔知paypal安唔安全, 蝕咗件貨/d錢都算
最怕有d野俾人盜用咗, 到時就大檸樂啦/_\

引用:
原帖由 tf141 於 28-9-2011 18:59 發表

所以而家都唔敢上網買野
又唔知paypal安唔安全, 蝕咗件貨/d錢都算
最怕有d野俾人盜用咗, 到時就大檸樂啦/_\
任何野都有風險,正如之前師兄所講,香港有我都會香港買算

引用:
原帖由 里安 於 28-9-2011 19:14 發表

任何野都有風險,正如之前師兄所講,香港有我都會香港買算
其實我見佢有Safariland ALS賣, 有d個價仲唔錯, 不過都係唔敢落手

引用:
原帖由 tf141 於 28-9-2011 19:18 發表

其實我見佢有Safariland ALS賣, 有d個價仲唔錯, 不過都係唔敢落手
咁就係閣下既選擇啦

發新話題