發新話題

對不起!本文作者已删除

回覆 #14 mswong 的帖子

學費...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 10-7-2007 09:46 發表
學費...
幾多??? 得既我都想學

引用:
原帖由 Paul 於 10-7-2007 11:13 發表

斷估不下於讀U...

請問ms兄有無投入過越戰呀?

回覆 #16 皇家御貓 的帖子

好嘢有种(有志氣)閣下不担心你的入學資格?只担心學費貴,有一點MS要声明MS不是薦人舘,不會收手續費.MS最僧d人自已去過學セ槍勿槍,就唔中意有人去?希望全世界得佢識?但有個問題你的程度???現在MS給你個
www.ialefi.com
如果閣下無資格(槍頭槍尾都攪不掂,安全措施等等)睇清楚你可有程度?否則MS介紹你去德國操熟dMP5才進一步打算(請注意所有COURSE唔包PASS期期都有好多人肥咗)

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #19 season19972000 的帖子

講笑咩越戰是美國佬之遊戲?很小英軍參予.
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #18 皇家御貓 的帖子

閣下以為入U幾百英磅!佢地收幾百美元咋?一兩星期課程,想謀財害命咩,禁貴MS唔肉赤"黄師拉"都唔磅水喇!好了到此為止!否則離晒題,MS又衰多次???
尊重人格, 請勿抄習

[quote]原帖由 mswong 於 10-7-2007 17:12 發表

引用:
原帖由 Paul 於 10-7-2007 11:13 發表

早四五年呢 , 我聽過美國SOG來港開左一班 , 盛惠HKD7000

引用:
原帖由 mswong 於 10-7-2007 17:44 發表
閣下以為入U幾百英磅!佢地收幾百美元咋?一兩星期課程,想謀財害命咩,禁貴MS唔肉赤"黄師拉"都唔磅水喇!好了到此為止!否則離晒題,MS又衰多次???
今包唔包機票錢?

我記得我個P.O話個陣老防都有人去過..唔知華記有無呢?

回覆 #15 14692 的帖子

孔夫子話有教無類?你都可以去course 不是專利?人人平等,人人有份!去不去S&W course (認真)MS可以介紹你去美國course!

尊重人格, 請勿抄習

睇完d相,覺得MS兄幾似"宮 內洋"

[quote]原帖由 mswong 於 10-7-2007 17:44 發表
閣下以為入U幾百英磅!佢地收幾百美元咋?一兩星期課程,想謀財害命咩,禁貴MS唔肉赤"

回覆 #25 Paul 的帖子

梗係唔包啦
本來無一物, 何處惹塵埃

發新話題