發新話題

敬禮......

豹式較好!

頭dupdup...唉..男人最怕咩?抬唔起頭囉
鵰。豹。狸。獅。狒

to be honest, why the aussie army need tank... no one will go to there...

引用:
原帖由 meko 於 13-7-2007 11:22 發表
to be honest, why the aussie army need tank... no one will go to there...
玩具有人嫌多ga咩?

點解新加坡要買豹二A4呢?豆腐潤咁大……

回覆 #20 Hamlet 的帖子

錢太多

豹式無空調MA....
我之前睇NATIONAL GROG...美國佬將D M1拆完再番新...再整部新KE..係個部新M1我見到你澳洲既袋鼠LOGO...所以應該係二手KE

引用:
原帖由 Hamlet 於 13-7-2007 11:42 發表
點解新加坡要買豹二A4呢?豆腐潤咁大……
左鄰右里得佢可以同袋鼠打乍喎.....

回覆 #23 kimkileo 的帖子

仲有大馬既PT-91M……

以前用AMX-13既時候係部署到泰國做訓練,以後唔知會唔會轉去澳洲。

我老友所屬既BV-206全地形車部隊係到紐西蘭訓練……

引用:
原帖由 Hamlet 於 13-7-2007 20:20 發表
仲有大馬既PT-91M……

以前用AMX-13既時候係部署到泰國做訓練,以後唔知會唔會轉去澳洲。

我老友所屬既BV-206全地形車部隊係到紐西蘭訓練……
去老連咁遠....

回覆 #25 adrianyahk 的帖子

佢地既F-16 同阿帕奇部署o係美國做訓練……以前啲A-4S去法國……

引用:
原帖由 Hamlet 於 13-7-2007 22:15 發表
佢地既F-16 同阿帕奇部署o係美國做訓練……以前啲A-4S去法國……
......當兵定係去旅行?

回覆 #27 adrianyahk 的帖子

佢地真係有做訓練,你知新加坡果啲啲國土,好難做大規模既實彈訓練……

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-7-2007 22:12 發表

去老連咁遠....
鬼叫新加坡咁細咩.......

引用:
原帖由 Hamlet 於 13-7-2007 22:20 發表
佢地真係有做訓練,你知新加坡果啲啲國土,好難做大規模既實彈訓練……
又真係....當兵幾好玩呀都...新加坡...

發新話題