發新話題

Code Geass 反逆のルルーシュ R2 專區

引用:
原帖由 廢柴 於 21-9-2008 16:40 發表
nnl同閃忍無死, 你話二皇子救既, ok算數
柯姐背中彈無死, 我當你粒彈係細口徑, ok我又算數

爆mon騎士成部機睇住佢化灰, 咁多唔死, 唔係呀化   雖則我都幾開心見佢無事
我見到個公主控冇死我好不安WO....

PS.今集重點係娜娜莉開眼JA....死唔死唔緊要啦~~

完左了...........

估不到香橙會......

不錯的結局
~
人生中有一個好像朱雀這樣的朋友...就好了
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

不過朱雀把劍係LULU之前果把“無品味之劍"

結局中... 兄妹終於表白了

繼10多年前的EVA以來,我唯一承認的神作

可能好多人接受唔到唔係happy end,沒有快感,卻有一堆遺憾(特別是扇沒死!!!)
但對我而言呢個先係神結局,ruru計劃通リ的為明天而希生

見到大肚千草果時無名火起,扇!!!!!!
見到orange去左種orange果時噴茶了

.......系魯魯派的勸佢唔好睇25集.個留象留到24集就好了...雖然以各方面黎講這是最好的方法...但是死之前都只有卡蓮、橘子、朱雀、妹子知道.....嘛,可能神樂耶可能都會估到吧...(看當時那樣子,要解釋為驚訝zero怎可能又出現一個,也可能聰明到好似卡蓮般一眼看到...)
但個人是魯魯派的
我唔比你死啊!魯魯!我要你像泡菜國劇透原案咁放棄一切與cc長生廝守啊

我都是魯魯派,我相信魯魯沒死!
C.C.最後的對白是對魯魯說的,所以魯魯就是那個馬伕!!!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 28-9-2008 23:51 發表
我都是魯魯派,我相信魯魯沒死!
C.C.最後的對白是對魯魯說的,所以魯魯就是那個馬伕!!!
R3會叫“CC與香辛料”

引用:
原帖由 Paul 於 29-9-2008 06:48 發表

R3會叫“CC與香辛料”
....我都諗到架....

咪住咪住
大家有冇發現後面呀他x的超級扇中扇嘅結婚相唔見左星刻...

引用:
原帖由 zeta 於 29-9-2008 16:41 發表
咪住咪住
大家有冇發現後面呀他x的超級扇中扇嘅結婚相唔見左星刻...
哈哈哈哈哈哈哈
入左院嘛;嘔血嘔足咁多個月
魯魯啊.....你這個計謀........唉........

發新話題