發新話題

高達00第二季專區

回復 284# 的帖子

個gn爐係手度...?
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

幾靚仔咁喎~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 ZaMaR 於 24-3-2009 14:40 發表
翻譯希望...
同樣搭載雙gn drive的ms的戰鬥開始了
激戰過後, oo raiser打倒了rebones gundam, 世界向新的統一前進
但天人的活動還在繼續....

引用:
原帖由 zeta 於 24-3-2009 17:36 發表

同樣搭載雙gn drive的ms的戰鬥開始了
激戰過後, oo raiser打倒了rebones gundam, 世界向新的統一前進
但天人的活動還在繼續....
戲透!?
仲諗住新人發揮New-Type既實力, 向所有人派便當tim...(拖...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

回復 289# 的帖子

會唔會"冇事做"出黎幫00擋左刀?
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:
原帖由 zachary 於 25-3-2009 14:05 發表
會唔會"冇事做"出黎幫00擋左刀?
呢樣都有諗過, 但係佢揸邊部機黎擋呢?
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 25-3-2009 14:17 發表

呢樣都有諗過, 但係佢揸邊部機黎擋呢?
佢本身部機甩左個頭少左兩隻手....除左支JJ炮之外都冇武器咯....出黎擋刀岩哂啦....

引用:
原帖由 101653 於 25-3-2009 14:38 發表

佢本身部機甩左個頭少左兩隻手....除左支JJ炮之外都冇武器咯....出黎擋刀岩哂啦....
佢部痴漢仲郁唔郁到架~~
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 25-3-2009 23:30 發表

佢部痴漢仲郁唔郁到架~~
可能搵番部Flag出來呢?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-3-2009 01:33 發表

可能搵番部Flag出來呢?
死快D?

引用:
原帖由 Ethan_meu 於 29-3-2009 03:58 發表

死快D?
反正囉黎擋刀擋炮....點都係用黎被秒殺架啦....薄甲D死得快D可以有多幾秒時間講其他野

攞番d舊野對決

期待劇場版~~~~
我呢華US 麻WIN~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 USMC全球鷹 於 29-3-2009 20:15 發表
期待劇場版~~~~
GUNDAM大戰外星人

引用:
原帖由 Paul 於 29-3-2009 21:37 發表

GUNDAM大戰外星人
剎那vs木星人 ...........但木星係氣体星球,冇生物存在可能,仲有gn粒子應該係木星既物質,唔排除去左木星就會解開gn粒子既秘密
我呢華US 麻WIN~~~~~~~~~~~~~

發新話題