發新話題

英軍玩家貼圖區

引用:
原帖由 queen 於 16-12-2008 11:20 發表
80's look
queen大哥手持的是什麼槍呢...d洞洞好特別哦, 好似識噴火咁

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 16-12-2008 20:01 發表

queen大哥手持的是什麼槍呢...d洞洞好特別哦, 好似識噴火咁
係wow, 圓圓一碌水管咁wow....

引用:
原帖由 肥佬 於 16-12-2008 20:05 發表

係wow, 圓圓一碌水管咁wow....
可能係用水喉通插隻MP5匣上去扮STAR WAR白兵喎
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

咁多神人...我呢d新手真係睇相都學到唔少野

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 16-12-2008 20:01 發表

Queen大哥裝鋁窗?
是不是石矢釘槍?

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 16-12-2008 19:59 發表

右手邊果位師兄真係好有型呀....肥肥地的好正
佢是不是華哥

請問呢位師兄點解會插朵紅色花花在頭盔到架?

引用:
原帖由 肥佬 於 16-12-2008 20:57 發表

番鬼佬拜山 ?

引用:
原帖由 肥佬 於 16-12-2008 20:57 發表

果朵應該係罌粟花
Remembrance Day嘅標記

我都話齋睇相真係學到唔少野....我呢D新人都唔知咁多野...

引用:
原帖由 stoneTS 於 16-12-2008 21:15 發表

果朵應該係罌粟花
Remembrance Day嘅標記
喔喔喔...原來是罌粟花, 唔講都唔知 ...咁點解會用罌粟花插上頭盔喔, 因為以前英國佬賣鴉片煙賣得多所以要紀念? Remembrance Day 又是什麼喔

引用:
原帖由 肥佬 於 16-12-2008 21:33 發表

喔喔喔...原來是罌粟花, 唔講都唔知 ...咁點解會用罌粟花插上頭盔喔, 因為以前英國佬賣鴉片煙賣得多所以要紀念? Remembrance Day 又是什麼喔
我都好想知...聽講一年總有幾日有得買呢個花花

引用:

插上頭扮村姑??

引用:

英國佬賣鴉片煙賣得多
呢個ans真係有創意

罌粟花係紀念陣亡將士,
Remembrance Day咪係香港ge和平紀念日lor
英國會叫Remembrance Day

引用:
原帖由 皇家御貓 於 16-12-2008 21:36 發表

我都好想知...聽講一年總有幾日有得買呢個花花
係11月11日前幾個week會有得賣
因為11月11日係Remembrance Day

發新話題