發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

再咁落去,睇嚟好快過100頁

引用:
原帖由 loki 於 19-6-2009 09:14 發表

佢都話左個真Blot免費比你囉.!!只要你比個地址..放心..唔會放係信箱架^^!
阿康咪玩小朋友啦
不過佢老爸噤有錢...實打得甩

....我開始有d頂唔緊......究竟真膠定假膠呀....
27P小隊
wargame3寶 : 了槍,鬼火,不死人

引用:
原帖由 麥加ken 於 19-6-2009 11:03 發表
....我開始有d頂唔緊......究竟真膠定假膠呀....
擺明玩佢啦

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 19-6-2009 09:22 發表

差老黎呀 ??唔會放係信箱??
我X...
都話係美國寄俾你...
我係香港吾Do呢啲野
仲話要我出面交收

引用:
原帖由 生豪 於 19-6-2009 11:49 AM 發表

我X...
都話係美國寄俾你...
我係香港吾Do呢啲野
仲話要我出面交收
動盪

引用:
原帖由 rYaN 於 19-6-2009 12:13 發表

動盪
世界真邪惡

引用:
原帖由 lahc 於 19-6-2009 11:31 發表

擺明玩佢啦
呢個我當然知啦....我係講指佢呀
27P小隊
wargame3寶 : 了槍,鬼火,不死人

宜家d細路o既理解力真係咁低?  

引用:
原帖由 生豪 於 19-6-2009 12:47 發表

世界真邪惡
我諗佢以為你係差佬

哈哈,如果勸佢唔得的...
唯有噤樣串下啦,希望佢醒:

拿~好坦白講樣事實你聽.呢個POST有份玩你果D
有部份我同佢地私底下都有D交情,大家都係十零二十歲仔,大你唔係好多
你要洗阿爸錢,唔洗儲嫁啦..直接整句"阿爸呢期我手緊,俾住D我先"咪得囉
你唔得的,代表你阿爸都唔係搵好多啦,噤你就慳D啦
你F.2以為有8千蚊買支槍好威好型?
如果你覺得8千零9千蚊支槍係WG界俾你自信你的話...你節省少少

SORRY,我份人有時火起上黎好鬼直接,如果傷到你自尊的,真係SOR9RY

引用:
原帖由 d.s 於 19-6-2009 10:39 發表
再咁落去,睇嚟好快過100頁
Child Version's 珍品研習室 .......lock la.

睇完之後...兩個字出現左係我個腦度
"晒氣"
唉.....$$都未讀搵....話學人買真品
好心啦....睇睇自己身份先啦
中二生...sorry.....係中一生升中二
講野...一d 分寸都冇
睇見你d回覆...真係吹到呢...
岩既就回下...唔岩既就理都唔理下
唉....正一鴕鳥

WA....
乜生豪哥依家咁多計返咁多野架?

引用:
原帖由 Kane 於 19-6-2009 14:10 發表
WA....
乜生豪哥依家咁多計返咁多野架?
睇佢D膠匣都知佢多計啦

發新話題