發新話題

[GHK] AK105進化論>>>>AK PMC

回覆 292# 的帖子

CHING
你係落衣車油?
我鍾意手動慢慢影 慢慢構圖 蔡頭d鏡真係  我覺得好過奶卡∼∼
買完74U 之後就係 儲$向FUJI XE1 出發∼玩ziess jean∼
隻GRIP 同鏡MOUNT 有興趣∼但真品可直上?

引用:
原帖由 sk8er 於 14-11-2012 12:44 AM 發表
CHING
你係落衣車油?
我鍾意手動慢慢影 慢慢構圖 蔡頭d鏡真係  我覺得好過奶卡∼∼
買完74U 之後就係 儲$向FUJI XE1 出發∼玩ziess jean∼
隻GRIP 同鏡MOUNT 有興趣∼但真品可直上?
我見到人地上到,但就算修都應該係小修姐...
奶要陰天先有用的
菜.....吾同mount既版本特性都可以吾同....
rollei仲可以玩Schnneider添 雖然我無錢玩住
rollei6008前身係sl66但sl66.........太貴了....同埋重
今日淨係部6008都好重 ,如果攞埋其他背同腳會死人的
好在佢可以只係換insert(彈),吾洗成個背(mag)換,雖然我有多隻mag但果隻無得中途換片,遲下又要買多隻

玩依D機 要練好體力~ 腳機鏡 拎上山 唔好講笑....
Schnneider 同福仔 D 古董 真係
有車有$有黑房就上林可夫啦~~
so far 我支74U 仲係有問題玩唔到!!!!

引用:
原帖由 sk8er 於 14-11-2012 11:44 AM 發表
玩依D機 要練好體力~ 腳機鏡 拎上山 唔好講笑....
Schnneider 同福仔 D 古董 真係
有車有$有黑房就上林可夫啦~~
so far 我支74U 仲係有問題玩唔到!!!!
Linhof同Horseman果D真係要有車先得....

大底機可玩濕版

74U槍就無問題 但2膠1鐵匣都係咁
已經拆過彈弓出黎拉長過 都係咁
係彈道入邊卡死!!! 要用支螺絲批搞搞先出彈返一兩上黎
但之後又係咁! 各位大大 有無如此情況?要點搞?!
THX A LOT

引用:
原帖由 sk8er 於 14-11-2012 01:04 PM 發表
大底機可玩濕版

係彈道入邊卡死!!! 要用支螺絲批搞搞先出彈 ...
濕版仲多野拎啦

回覆 306# 的帖子

濕版 夢想黎者....

引用:
原帖由 sk8er 於 14-11-2012 13:04 發表
大底機可玩濕版

係彈道入邊卡死!!! 要用支螺絲批搞搞先出彈 ...
彈弓唔暢順? 會唔會係彈槽有野kick住呢?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 khkenny2 於 13-11-2012 21:43 發表

難得釣到魚上黎唔吹下點得呢...

btw upgrade版

想改個pistol grip做呢隻...
http://www.missionfirsttactical.com ...
個grip幾得下喎
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 14-11-2012 14:43 發表

彈弓唔暢順? 會唔會係彈槽有野kick住呢?
彈弓又無野 拆左出黎又唔覺有咩問題
拆開鐵匣時 唔知點解彈槽有個oring 係到卡住彈弓
但拎返走左oring 裝返都係咁.....
買返黎諗住星期日去打場game者..........

引用:
原帖由 sk8er 於 14-11-2012 15:38 發表

彈弓又無野 拆左出黎又唔覺有咩問題
拆開鐵匣時 唔知點解彈槽有個oring 係到卡住彈弓
但拎返走左oring 裝返都係咁.....
買返黎諗住星期日去打場game者..........
我等陣都試下先... 我未試過裝滿BB... 會唔會因為裝得太多BB?

回覆 305# 的帖子

在台灣使用BLS這個牌子的BB彈會有這種狀況,
建議使用KSC或較硬的BB彈試試。

今日又平平地執左支ultrafire

引用:
原帖由 abm048 於 14-11-2012 20:15 發表
在台灣使用BLS這個牌子的BB彈會有這種狀況,
建議使用KSC或較硬的BB彈試試。
大大本人係用吉打bb的...
我無入滿過只係入左10粒到...
同埋各位大大 你地入果時數住幾多粒? 我唔知幾時先滿....小弟第一支gbb 長火
望各大大指教...

引用:
原帖由 sk8er 於 15-11-2012 01:28 發表

大大本人係用吉打bb的...
我無入滿過只係入左10粒到...
同埋各位大大 你地入果時數住幾多粒? 我唔知幾時先滿....小弟第一支gbb 長火
望各大大指教...
昨晚用 0.25珠試過, 卡左一次,
拎條彈弓出黎睇下, 發覺佢比較軟身
我求其攝d野落匣槽頂實佢再試就無問題了....
但因為攝左野, 所以只裝三十幾四十飛左右

另外AKM果隻40飛匣又無事喎

發新話題