發新話題

[認真] 不如大家傾傾六四吧....

http://www.youtube.com/watch?v=Qfq8SQgdPrg

很切合中共的youtube

可惜普通大陸網民看不到!

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 5-6-2009 03:10 發表
http://www.youtube.com/watch?v=Qfq8SQgdPrg

好q抵死.... .......我睇緊其他SSTV...超頂癮...

唐人電視.............係同大纪元日報同一個老板.....也即是法論功

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 5-6-2009 03:10 發表

低B.......
5月35日
今日係200(2+7)年(5+1)月(5-1)日......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:

你以為la,大陸網民重有好多瞞天過海的方式睇到或者上到youtube
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:

超低能,勁搞笑!

引用:
原帖由 seals 於 5-6-2009 10:12 發表

超低能,勁搞笑!
youtube是一個反共的網站!每當有甚麽可以燒到大陸嗰疊的事情,就算唔係大陸發生必有人大做文章!非常精彩!

Hong Kong Police Unit Anti Terrorism

引用:
原帖由 seals 於 5-6-2009 00:57 發表

討論歸討論!理性一點點!
討論區有不同議建一D都唔出奇,
悍匪一樣有老母生嘅!
徐步高老母都唔信自已個仔有犯罪!
你話我傻,「出口傷人」呢D唔通叫「言論自由」咩!呢D叫「無品」咋!

立場唔同 ...
如果我用儍字形容seal兄係出口傷人,請版主大人永久禁言我啦!
又或者你可以請我食燒鵝都得架!
如果六四死者係可以同seal兄話都有"阿爸阿媽"生嘅悍匪一蓋而論的話,
咁點解各媒體或團體無為悍匪舉辦悼念活動及要求平反?
又或者各悍匪家屬無成立懝似天安門母親團體對政府作出哄訴?
人對事都加以陰謀論分拆係啱嘅,有自己主見唔好人云亦云!
不過如果我話六四係一件大黑大白嘅事,我諗大家都唔會同意!
社會上20年嘅平反聲音都改變唔到大家,我更加唔得,所以無謂同大家駁!
唔緊要啦!我唔太花時間係網上,希望有機會再討論!BYE

引用:
原帖由 seals 於 5-6-2009 02:35 發表

妙!
你地唔好咁講佢呀!佢係我偶像來架!屋企咁有錢都要做咁多嘢然后仲要屈蛇過花旗!有頭等位唔坐!幾辛苦呀!幾多有錢仔安唔可以咁做呀!睇佢而家個樣咁架勢就知我點解咁服佢啦! 再睇番佢舊時談判個勢!十足十張子强咁勁呀!

Hong Kong Police Unit Anti Terrorism

引用:
原帖由 runner 於 5-6-2009 11:18 發表

如果我用儍字形容seal兄係出口傷人,請版主大人永久禁言我啦!
又或者你可以請我食燒鵝都得架!
如果六四死者係可以同seal兄話都有"阿爸阿媽"生嘅悍匪一蓋而論的話,
咁點解各媒體或團體無為悍匪舉辦悼 ...
runner兄!

點都好啦!言論自由不是從「鬧人開始」!
我亦無心與你 Post War!
但請你學懂尊重別人!

我只是說父母永遠都愛自己的兒女!
就如大賊和警魔的父母一樣,都不相信自己兒女有問題!

我的立場是「當日天安門上,無一個人應該死」!
不論是學生,市民,暴徒及軍警!

是誰要負責!?

我的答案很清楚!

學生領袖,香港人及當年下令武力清場的當權者!

引用:
原帖由 yauwahon 於 5-6-2009 11:23 發表

你地唔好咁講佢呀!佢係我偶像來架!屋企咁有錢都要做咁多嘢然后仲要屈蛇過花旗!有頭等位唔坐!幾辛苦呀!幾多有錢仔安唔可以咁做呀!睇佢而家個樣咁架勢就知我點解咁服佢啦! 再睇番佢舊時談判個勢!十 ...
自己走咗去,留低當年同學!

呢D人.........你不殺伯人,百人為你而死!.........他自首也是理所當然!

引用:
原帖由 seals 於 5-6-2009 11:43 發表

runner兄!

點都好啦!言論自由不是從「鬧人開始」!
我亦無心與你 Post War!
但請你學懂尊重別人!

我只是說父母永遠都愛自己的兒女!
就如大賊和警魔的父母一樣,都不相信自己兒女有問題!

我的立 ...
無論邊一種主義, 黨派, 團體, 只要係其中一份子, 都有機會被洗腦,

只係洗腦既方法唔同, 有強制式, 有潛移默化式, 代代相傳式 等 ....

有人係 " 自 願 " 被洗, 有人係為 " 埋 堆  " 被洗, 有人係為 " 利 益   " 被洗, 有人假裝被洗,

就算係公司內的小圈子, 一樣有機會被人洗腦

只要有對抗, 雙方領袖都會積極為支持者洗腦, 永無休止

可能我是當紀律部隊!

「和平示威」這是個人權利!我都會尊重及加以協助!

但好時侯做人群管理時看到的真是「慘不忍睹」!

截車俾示威者行,俾司机鬧!

截示威者,放車行,俾示威者鬧!

又有D路人與示威者對駡,因行唔到,因搭唔到巴士!

有記者問示威者,為乜出嚟行?

唔知架,人行我又行咋!

個個好像被洗腦一樣!

引用:
原帖由 keane 於 5-6-2009 12:21 發表

無論邊一種主義, 黨派, 團體, 只要係其中一份子, 都有機會被洗腦,

只係洗腦既方法唔同, 有強制式, 有潛移默化式, 代代相傳式 等 ....

有人係 " 自 願 " 被洗, 有人係為 " 埋 堆  " 被洗, 有人係為 " 利 益 ...
亦是絕對認同!此網頁果是有些清醒的人!但總是有些表面跟小孩親吻!轉面搶他糖糖的人!

引用:
原帖由 seals 於 5-6-2009 12:43 發表
可能我是當紀律部隊!

「和平示威」這是個人權利!我都會尊重及加以協助!

但好時侯做人群管理時看到的真是「慘不忍睹」!

截車俾示威者行,俾司机鬧!

截示威者,放車行,俾示威者鬧!

又有D路人與示 ...
感同身受!但心想大家也是各為其主會好過些!

發新話題