發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

幾時變左吹水區架....

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 19-6-2009 19:16 發表
早就估到生豪係fake我咖啦...犯法既野邊有人甘蠢會做咖
我x...
生豪係美國佬黎
屋企又係美國..點會唔玩得真槍呀哥仔

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 19-6-2009 19:21 發表
唔該師兄寫過張唔要真品既list俾我啦... 諗諗下實在太貴啦,我又唔係李家誠,李兆基個仔,prime都可以接受,但真品就真係唔好啦...等大個自己揾到錢先啦
你覺得prime 好平咩??

拿.玩呢個啦,無老點,講堅的

1.AGM M4RIS (7XX)
2.拎去做MK18 MARKING (2XX)M16果面,叫佢刻深D...之後自己噴返黑個MARKING佢
3.國產CNC Hop-Up座(1XX)
4.GP A1 GRIP (1XX)
5.老翻鏡橋+AIMPOINT (4XX)
6.Avalon LMT Rear Sight Set,OR 買國產 (3XX,國產好似2百幾)
7.拎條管出槍街CUT做10.5吋 (聽FD講好似70蚊就得)

支surefire 你忘記它吧...再儲錢先買啦
就宜家黎睇2千應該埋到單...
到時打爛先拎去維修...記住你維修..即係壞咩換咩...唔好再聽人點換補品

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 19-6-2009 19:21 發表
唔該師兄寫過張唔要真品既list俾我啦... 諗諗下實在太貴啦,我又唔係李家誠,李兆基個仔,prime都可以接受,但真品就真係唔好啦...等大個自己揾到錢先啦
下???你要倫落到呢個地步??
好慘啊.
樓主你可唔可以再現你豪氣風格比我睇啊.??
太陽神

引用:
原帖由 Castlevania 於 19-6-2009 20:04 發表

下???你要倫落到呢個地步??
好慘啊.
樓主你可唔可以再現你豪氣風格比我睇啊.??
誠哥仔,咪玩人啦
要玩緊係玩阿康

引用:
原帖由 lahc 於 19-6-2009 14:23 發表

睇佢D膠匣都知佢多計啦
我得30rd原装匣HeHe

wargame界都係多蠢人...禁多人犯法

引用:
原帖由 lahc 於 19-6-2009 20:07 發表

誠哥仔,咪玩人啦
要玩緊係玩阿康
啊康
ha~~~
回正題先~!
樓主,如果你真係有錢就請你,請你,了解一下你所玩GA槍的mechanism,唔係用錢就可以了解到一件槍的本身,
請你認真考慮考慮,你用緊GA價錢買支緊GA槍,我代你心痛啊,都唔知有冇比人搵笨,
你緊樣GA價錢可以買到好多真品件~
你屋企有錢,冇問題,但用都要用得其所~
明白嗎??
太陽神

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 19-6-2009 21:30 發表

明啦...多謝師兄提點
俾D反應好WOR
有錢咪玩我第一次俾你的LIST
想慳咪玩第二次俾你的LIST..
又要問又要無視
無家教無禮貌

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 19-6-2009 21:38 發表

sor...岩岩寫緊!拎去做MARKING啲手工靚唔靚咖?另一面個雷射MK18 MOD0我唔識噴喎...原裝WA係膠身,我想換prime!我仲有我想換條PDI 6.01喎!其實又唔洗國狗既...總之唔係真品就得啦,我想用返啲靚D既 ...
我中五果時夠想著幾萬銀一套西裝.萬幾銀一對皮鞋去謝師宴...到時仲唔媾死女
阿爸俾左張提款卡我自己拎錢買,入面有2萬零蚊,以我對阿爸的認識,有幾多即代表佢俾我洗幾多.但係諗返自己.會考生一名,作為屋企的消費者,有支出無收入.最後我用左2千幾蚊就搞店成套連鞋,但我都已經好過意唔去...
你唔玩國狗,你憑咩唔玩國狗?
講緊.3千蚊對於一個中一升中二的人黎講,買支玩具槍已經好過份
想想想..要有錢先有得想嫁
MK18 MARKING唔係噴...係M16果面...整完MARKING.會係白字..要噴返黑
買咩WA,你好有米咩...砌支PRIME 的都要萬幾銀

PDI 6.01......
殺雞焉用牛刀.....

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 19-6-2009 21:38 發表

sor...岩岩寫緊!拎去做MARKING啲手工靚唔靚咖?另一面個雷射MK18 MOD0我唔識噴喎...原裝WA係膠身,我想換prime!我仲有我想換條PDI 6.01喎!其實又唔洗國狗既...總之唔係真品就得啦,我想用返啲靚D既 ...
有錢點解唔用真品件?
太陽神

發新話題