發新話題

(+貼相)WESTER’S GAME戰後吹水

引用:
原帖由 Mr.X 於 27-7-2009 13:44 發表
八月中可能開土瓜灣CQB
x神,叫frankie哥 post相上來
------------------------------------------------------------------------------

引用:
原帖由 Fr@nKiE 於 27-7-2009 13:48 發表
www.fotop.net/silent_knight
thank
------------------------------------------------------------------------------

大家大家
快啲指我知...who is 版主?

edited by Hkpolice-psu

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

知唔知我個fd件老解叫咩名,我想換做同佢一樣

170個一張

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 27-7-2009 13:36 發表

你問下X神

其實我本來唔知你咩樣, 不過見到你個FRD支G36K, 又見你同埋佢一齊, 所以咪知你係邊個囉
佢個支G36黎....用左G36K火帽

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 27-7-2009 13:40 發表

果個係你尼ga....
個時佢支長火冇電,我就借左支226比佢用....

引用:
原帖由 m4devastator 於 27-7-2009 13:54 發表
大家大家

this guy ?
用SCAR,三沙FULL GEAR個個

我個fd件老解叫咩??

D相唔係我
槍勁唔勁 係睇下同個人夾唔夾姐- -+

引用:
原帖由 m4devastator 於 27-7-2009 13:54 發表
大家大家

edited by Hkpolice-psu
我覺得你咁拎張相出來咪係咪THIS GUY唔多禮貌囉
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 27-7-2009 14:16 發表

唔該晒你走個時,順便車埋我2個fd走

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 27-7-2009 14:16 發表

oh sorry

我知你係邊個lor .....終於

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

發新話題