發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 -l- 於 18-8-2009 12:24 發表

天意 will FAIL when vs I-field MA
你好似quote錯左人喎, 我都唔係講天意好勁, 只係講緊現時除左天意之外無其他s機.

I-FIELD? 見到重高你都唔會主動硬HUM架啦

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 18-8-2009 19:23 發表
Too many cheaters ar~
而家有D咩CHEAT哦? 必中?

《SD高達》打字無障礙                                   09/08/18

玩網上遊戲當然想與人好好溝通,但若果輸入法出現問題,令到打一句說話要按無數次「backspace」的話,相信玩家們就不太願意說話了。

8月18日更新後香港版《SD高達Online》成為首個中文版本解決中文輸入法字根殘漏的問題。往後在香港版大家就可以暢所欲言,不用再因為要按「backspace」而不和別人溝通。

太好啦

引用:
原帖由 suileung 於 2009-8-18 10:38 PM 發表
《SD高達》打字無障礙                                   09/08/18

玩網上遊戲當然想與人好好溝通,但若果輸入法出現問題,令到打一句說話要按無數次「backspace」的話,相信玩家們就不太願意說話了。

...
都唔係咁好,會比d低能兒童罵戰黎洗頻
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 小雲雲 於 18-8-2009 22:59 發表

都唔係咁好,會比d低能兒童罵戰黎洗頻
免費game既通病.....

CSO有得開咪,之後......
「大家聽我唱一首歌」

引用:
原帖由 亞爾多 於 18-8-2009 23:27 發表
CSO有得開咪,之後......
「大家聽我唱一首歌」
唔係「講粗口要講到唱歌咁好聽」咩?

http://www.youtube.com/watch?v=p ... rom=PL&index=17

引用:
原帖由 飛哥仔 於 18-8-2009 20:42 發表

可能係外掛同加速,唔係講笑,今日打過一場比人秒:
我用BR 陸高比R-賈賈格中,一SET 格之後我就爆咗...屬性相剋都係咁離譜呀

引用:
原帖由 ACYY 於 18-8-2009 23:37 發表

可能係外掛同加速,唔係講笑,今日打過一場比人秒:
我用BR 陸高比R-賈賈格中,一SET 格之後我就爆咗...屬性相剋都係咁離譜呀
會唔會其他機幫手射? 我部炮西成日都幫其他拳機手射, 一般對手都可以係他揮完劍前打爆喎....(而且比豆射唔覺眼)

引用:
原帖由 飛哥仔 於 18-8-2009 20:42 發表

無限氣

引用:
原帖由 飛哥仔 於 18-8-2009 23:45 發表

會唔會其他機幫手射? 我部炮西成日都幫其他拳機手射, 一般對手都可以係他揮完劍前打爆喎....(而且比豆射唔覺眼)
我同意

引用:
原帖由 路比 於 2009-8-19 09:58 AM 發表

我同意
同意x2 因為我地有團隊精神(抽水就抽水啦)

唔通我比人篤背但我唔知
拳機真係好可怕

引用:
原帖由 ACYY 於 2009-8-19 11:40 AM 發表
唔通我比人篤背但我唔知
拳機真係好可怕
跟本睇唔到,因為係會心會心同會心,你比人打緊.人地抽你背,3秒內死,睇唔到正常

引用:
原帖由 小雲雲 於 19-8-2009 11:51 發表

跟本睇唔到,因為係會心會心同會心,你比人打緊.人地抽你背,3秒內死,睇唔到正常
但我果時係貼牆...

發新話題