發新話題

想同盲神挑lf2

引用:
原帖由 Boniface 於 13-11-2009 00:17 發表
我小學個陣識得尊重大人尊重長輩囉
唔識既野唔係應該虛心學習咩,仲要覺得自己好似識哂咁,對你將來唔會有幫助,你咁樣永遠無可能會成功,係任何一樣野上面
要講既 , 上次我都講晒

我只係希望 Game 場見
如果佢唔打 Game 就唔需要係 Wargame 論壇出現

引用:
原帖由 odaan 於 13-11-2009 10:14 發表

單哥唔驚佢支125mw laser "pen"咩.......

喂唔係挑機架咩?有無cap起video?
我無心機追咁多版

引用:
原帖由 kimkileo 於 13-11-2009 11:28 發表
單哥唔驚佢支125mw laser "pen"咩.......
簡單到爆 , 一個鏡頭同 Mon 搞掂
經過鏡頭 , 係 Mon 顯示 , 就算 laser 射鏡頭 , Mon 都無甘既波長顯示
根本唔會傷眼 , 我只要對眼裝上 Mon , 再用鏡頭同佢對戰就可以
一個簡單既過慮方法

引用:
原帖由 odaan 於 13-11-2009 11:40 發表

簡單到爆 , 一個鏡頭同 Mon 搞掂
經過鏡頭 , 係 Mon 顯示 , 就算 laser 射鏡頭 , Mon 都無甘既波長顯示
根本唔會傷眼 , 我只要對眼裝上 Mon , 再用鏡頭同佢對戰就可以
一個簡單既過慮方法
個鏡唔會壞咩

引用:
原帖由 向右趴 於 13-11-2009 12:01 發表
個鏡唔會壞咩
cheap 鏡完全無問題 , 我自己都貪得意玩過 , 太陽唔太光 , Laser 無問題
況且佢射我 , 只要我夠時間射番佢已經 OK , 佢局住唔望我 , 但我可以望實佢 , 可以射住佢令佢唔開眼 , 我可以周圍走埋佢身
打仗有制空權 , 我就有製眼權~~

引用:
原帖由 odaan 於 13-11-2009 12:11 發表

cheap 鏡完全無問題 , 我自己都貪得意玩過 , 太陽唔太光 , Laser 無問題
況且佢射我 , 只要我夠時間射番佢已經 OK , 佢局住唔望我 , 但我可以望實佢 , 可以射住佢令佢唔開眼 , 我可以周圍走埋佢身
打仗有制空權 ...
同小朋友吹水又何必認真...

引用:
原帖由 於 13-11-2009 12:14 發表
同小朋友吹水又何必認真...
佢唯一 "以為" 自己所謂既 "武器"
其實可以輕鬆破解

引用:
原帖由 odaan 於 13-11-2009 12:23 發表

佢唯一 "以為" 自己所謂既 "武器"
其實可以輕鬆破解
唔同你想佢玩攞你命三千再加標童上身黎挑機咩...

引用:
原帖由 odaan 於 13-11-2009 10:14 發表

一陣夜媽媽2-3點又約你第朝早八點摸上佢屋企個CQB棚

引用:
原帖由 於 13-11-2009 12:28 發表
唔同你想佢玩攞你命三千再加標童上身黎挑機咩...
嘩 , 有得埋位我唔餵到佢飽

引用:
原帖由 louisli 於 13-11-2009 12:40 發表
一陣夜媽媽2-3點又約你第朝早八點摸上佢屋企個CQB棚
佢根本就係唔敢浦頭

睇黎我好似講左句唔應該講GE野WOR....
我係識果個開發人員.....佢話打贏佢先話我知...但我一次都贏唔到佢...
所以唔知...加上我唔識果D咩改檔寫PROGRAM....SORRY...

我睇到PAGE9就唔想睇喇...
不過想回下D REPLY先...
#124 佢依然係度FROG人....
#125 師兄你唔好因為呢D人扣分~唔抵GA~
#133 方師兄~TOOTH係TEETH的眾數...你果句應該係A TEETH FOR A TEETH.
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:
原帖由 zachary 於 13-11-2009 12:59 發表
睇黎我好似講左句唔應該講GE野WOR....
我係識果個開發人員.....佢話打贏佢先話我知...但我一次都贏唔到佢...
所以唔知...加上我唔識果D咩改檔寫PROGRAM....SORRY...
睇PM

發新話題