發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

引用:
原帖由 Castlevania 於 19-6-2009 21:55 發表

有錢點解唔用真品件?
拿...你又誤會左!
係佢阿爸有錢
唔係佢有

當佢可以出到果張AEG ge list
我已經覺得佢冇野做唔出

引用:
原帖由 lahc 於 19-6-2009 21:56 發表

拿...你又誤會左!
係佢阿爸有錢
唔係佢有
O~~原係緊樣~
太陽神

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 19-6-2009 21:38 發表

sor...岩岩寫緊!拎去做MARKING啲手工靚唔靚咖?另一面個雷射MK18 MOD0我唔識噴喎...原裝WA係膠身,我想換prime!我仲有我想換條PDI 6.01喎!其實又唔洗國狗既...總之唔係真品就得啦,我想用返啲靚D既 ...
6.01用係M4度??
你係唔係玩野啊???
如果用CHEAP彈,到時JAM到你爆粗...如果你係你D FD到曬完命,就JAM槍,到時唔該你即刻搭車走人,如果唔係柒到爆.
6.01你玩狙啊???定打比賽啊???

太陽神

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 19-6-2009 09:38 PM 發表

sor...岩岩寫緊!拎去做MARKING啲手工靚唔靚咖?另一面個雷射MK18 MOD0我唔識噴喎...原裝WA係膠身,我想換prime!我仲有我想換條PDI 6.01喎!其實又唔洗國狗既...總之唔係真品就得啦,我想用返啲靚D既 ...
唔係用個m4身做MKARKING就係MK18身既,,
做多D功課先啦...

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 19-6-2009 10:11 PM 發表

我知,佢個身係AR15 M16A1黎
噤整就唔係MK18啦

引用:
原帖由 Castlevania 於 19-6-2009 22:05 發表

6.01用係M4度??
你係唔係玩野啊???
到時JAM到你爆粗...如果你係你D FD到曬完命,就JAM槍,到時唔該你即刻搭車走人,如果唔係柒到爆.
6.01你玩狙啊???定打比賽啊???
PDW我都Cut條6.01落去
心愛的太多∼要買的數不清楚

唉......真係晒氣..
成日話儲錢儲錢......唔知你的錢點黎既呢???

「知足」.及「自量」呢兩個詞語你學下la
一個初中學生....8千幾9千 買支vfc攞黎全改......我自己黎講已經覺得好過份......
你仲唔心足???仲話遲的要整支好的gbb.. 用prime料.....

響槍街...我見過d學生....買到支國產槍...響佢地面上已經流露左佢地「知足」的樣子.....
係...國產料係麻麻地...有邊個唔想用靚料....

用個腦諗下.......父母唔比零用你......你用咩買槍...

響自己身體抆8千幾9千條毛....同老闆講﹕「老闆老闆!!!!我得d毛咋....幫我攞支vfc sr16 全改..唔該!!」
再抆幾萬條毛出黎....再同老闆講﹕「老闆..老闆..我想整支gbb...全部靚件..唔靚唔要!!!  ......用毛黎找數.thx!!!」

講咁多野做咩姐..."鄧"你父母難過咋.....
有錢...星期日父親節  同老豆去飲茶 考敬下老豆把la

...仲有...學識下接納別人的意見...
岩既就入耳...唔岩既就睬你都有味..唔聽(我有我自由!!使理你感受!!)

引用:
原帖由 BOY~ 於 20-6-2009 01:32 發表
唉......真係晒氣..
成日話儲錢儲錢......唔知你的錢點黎既呢???

「知足」.及「自量」呢兩個詞語你學下la
一個初中學生....8千幾9千 買支vfc攞黎全改......我自己黎講已經覺得好過份......
你仲唔心足???仲話遲的要整支好的gbb.. 用prime料.....

響槍街...我見過d學生....買到支國產槍...響佢地面上已經流露左佢地「知足」的樣子.....
係...國產料係麻麻地...有邊個唔想用靚料....

用個腦諗下.......父母唔比零用你......你用咩買槍...

響自己身體抆8千幾9千條毛....同老闆講﹕「老闆老闆!!!!我得d毛咋....幫我攞支vfc sr16 全改..唔該!!」
再抆幾萬條毛出黎....再同老闆講﹕「老闆..老闆..我想整支gbb...全部靚件..唔靚唔要!!!  ......用毛黎找數.thx!!!」

講咁多野做咩姐..."鄧"你父母難過咋.....
有錢...星期日父親節  同老豆去飲茶 考敬下老豆把la

...仲有...學識下接納別人的意見...
岩既就入耳...唔岩既就睬你都有味..唔聽(我有我自由!!使理你感受!!)
中肯D講
人地父母負擔得起
我覺得無咩問題
問題在於果$8000買左堆「多餘」野
..."鄧"人地父母5抵姐

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 20-6-2009 00:01 發表

PDW我都Cut條6.01落去
?v=0
如果呢個post講呢枝PDW,我念我會有牲趣啲

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 20-6-2009 02:19 發表

中肯D講
人地父母負擔得起
我覺得無咩問題
問題在於果$8000買左堆「多餘」野
..."鄧"人地父母5抵姐
佢父母負擔得起萬幾2萬銀支gbb
佢就唔洗儲啦...一炮過啦
正如去買電器姐...負擔得起的,有幾何做分期

引用:
原帖由 lahc 於 20-6-2009 10:59 發表

佢父母負擔得起萬幾2萬銀支gbb
佢就唔洗儲啦...一炮過啦
正如去買電器姐...負擔得起的,有幾何做分期
如果講分期既話
有邊個5想先

引用:
原帖由 大舊 於 20-6-2009 09:21 發表

如果呢個post講呢枝PDW,我念我會有牲趣啲
請Search舊Post

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 20-6-2009 11:01 發表
如果講分期既話
有邊個5想先
呀..例子舉得唔好,再黎
負擔得起名的話,洗鬼儲...直接問阿爸拎啦
正如佢買電話..你覺得佢儲定問屋企拎錢?

發新話題