發新話題

(+貼相)WESTER’S GAME戰後吹水

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 27-7-2009 16:43 發表

e個咪我黎.....

引用:
原帖由 阿堅 於 27-7-2009 16:49 發表

e個咪我黎.....
認得你個袋
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 於 26-7-2009 20:31 發表

坐響第二排
No
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 27-7-2009 16:54 發表

認得你個袋
琴日得我一個用M16A1...古老野唔係人人玩....

引用:
原帖由 於 27-7-2009 15:50 發表

你每次回覆..我都會睇下你個火柴人..打到邊...

本身我諗住著pc...好在出門口果陣...轉"太"...唔係真係熱q死..
唉…頭像過份吸引…

我把aug重到死
------------------------------------------------------------------------------

引用:
原帖由 於 27-7-2009 17:45 發表

點重法都唔夠傘兵哥哥重  仲要前面堆人叫極唔行...自己拎住易掃狗沖上去
佢仲要full埋gear,真係
------------------------------------------------------------------------------

引用:
原帖由 lhmbnvqb 於 27-7-2009 14:07 發表

我個fd件老解叫咩??
果件老解數碼叢林?
應該係07作訓服
有錯請

引用:
原帖由 sunny2014 於 27-7-2009 18:29 發表

果件老解數碼叢林?
應該係07作訓服
有錯請
其實佢個係唔係叫林地07作訓服

引用:
原帖由 lhmbnvqb 於 27-7-2009 18:52 發表

其實佢個係唔係叫林地07作訓服
應該就係

引用:
原帖由 sunny2014 於 27-7-2009 19:01 發表

應該就係
知唔知邊到有得買?
知道就PM我 ,THANK
大陸同香港都冇所謂

有冇人記得我呢??

引用:
原帖由 TOM仔 於 27-7-2009 19:28 發表
有冇人記得我呢??
唔知你係邊個

唔知我係邊個
我係遺一一個mp5-j,三隻彈甲都死曬果個

發新話題