發新話題

(+貼相)WESTER’S GAME戰後吹水

引用:
原帖由 TOM仔 於 27-7-2009 19:45 發表
唔知我係邊個
我係遺一一個mp5-j,三隻彈甲都死曬果個
你把野係唔係用金弓電個位??
我印象中好似有你
------------------------------------------------------------------------------

金弓電其實係咩
請C兄指教

引用:
原帖由 TOM仔 於 27-7-2009 20:01 發表
金弓電其實係咩
請C兄指教
原廠跟槍送個排電

因為我聽到佢話唔知咩壞佐

只係睇到佢拎住把MP5系列,露佐排電出來

------------------------------------------------------------------------------

引用:
原帖由 於 27-7-2009 20:07 發表

問左ca未啊 我記得你係邊個 唔洗心灰
我認錯人了

引用:
原帖由 TOM仔 於 27-7-2009 20:01 發表
金弓電其實係咩
請C兄指教
自已友..我就係成日著吊帶果一個..

吊帶才是王道..跑得快才不怕子彈
槍勁唔勁 係睇下同個人夾唔夾姐- -+

引用:
原帖由 於 27-7-2009 20:12 發表

好似係咁 我就更加知道 長袖衫的重要
曬傷了
槍勁唔勁 係睇下同個人夾唔夾姐- -+

引用:
原帖由 於 27-7-2009 20:18 發表

少少野都傷? 好似唔係好猛太陽咋wor
猛就唔猛,但係好焗

引用:
原帖由 失蹤人口 於 2009-7-27 08:09 PM 發表

自已友..我就係成日著吊帶果一個..

吊帶才是王道..跑得快才不怕子彈
我突然間想知,係你跑得快,定我地d彈用1.3j上下打快頻,邊樣快d
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 surefire0828 於 27-7-2009 20:27 發表

終於揾到自己...
背住個個??

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 27-7-2009 14:24 發表

so?
蠔屎身形好易認....但係我認唔到阿公喎.....

發新話題