發新話題

(+貼相)WESTER’S GAME戰後吹水

引用:
原帖由 lhmbnvqb 於 27-7-2009 20:30 發表

背住個個??
果幅最左邊果個~呢幅右邊都係我...得2幅咋...

但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 surefire0828 於 27-7-2009 20:37 發表

果幅最左邊果個~呢幅右邊都係我...得2幅咋...

我記得你最後個場同我講佐句[對面D人走晒]
------------------------------------------------------------------------------

我諗真係冇人識我
------------------------------------------------------------------------------

引用:
原帖由 於 27-7-2009 17:45 發表

點重法都唔夠傘兵哥哥重  仲要前面堆人叫極唔行...自己拎住易掃狗沖上去
我好後生炸…

師兄唔記得邊個師兄借手槍俾我阿 講聲多謝  支m4番屋企已經搞番掂

回覆 365# 的帖子

我無借過手槍比人wo...果個應該係a堅…

引用:
原帖由 match_man 於 27-7-2009 21:16 發表
我無借過手槍比人wo...果個應該係a堅…
a堅咩? 果位師兄有背包架

回覆 367# 的帖子

看黎我又記錯野…

引用:
原帖由 match_man 於 27-7-2009 21:19 發表
看黎我又記錯野…
never mind 星期日我睇下黎唔黎到啦

哈哈,可能係YAU台都唔知
E+分到亂晒

引用:
原帖由 surefire0828 於 27-7-2009 21:18 發表

a堅咩? 果位師兄有背包架
我用銀黑226,我枝槍静係借過比L.....

不如
今個星期再入LT war
只限CGF
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 於 27-7-2009 22:18 發表

我唔得啊..去貝澳camp啊..
不如大家搵日
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 27-7-2009 22:20 發表

不如大家搵日
八月啦,打CQB

發新話題