發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

引用:
原帖由 BNR32V2 於 23-6-2009 14:27 發表
好靚仔,係水移定係噴色
一啲唔靚仔
講真普普通通一把原裝gp m4 格仔柄都靚仔過呢把

引用:
原帖由 ohnavi 於 23-6-2009 14:52 發表

吾係卦
唔UM住良心賺下佢,佢點會出返黎

引用:
原帖由 BNR32V2 於 23-6-2009 15:53 發表

唔UM住良心賺下佢,佢點會出返黎
對住唔師兄...我錯怪左你

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 16-6-2009 23:19 發表

講到尾, 佢又唔敢整到咁

如果唔係我真係寫個服字GA, 佢又要同人唔同款
我有無得砌支MCDULL版

引用:
原帖由 AL 於 23-6-2009 15:55 發表

對住唔師兄...我錯怪左你
無問題。。。。。。。。

正常人一見到呢碌野,肯定係炒蝦拆蟹咁既聲。

我都忍唔住XX左幾句。

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 17-6-2009 00:16 發表

根據某人既講法:
你横掂都換晒D野
點解唔買支平D既國九去換晒D野
買支貴野咁笨
乜咁似我係某台度講過既野??

我係〔雪絨花〕第一山地師呀。。。。。。

引用:
原帖由 westdog 於 17-6-2009 10:28 發表
樓主不如解釋下會唔會係你自己做兼職儲錢買架~
唔係講笑,要砌到好似樓主呢一支咁樣真係唔洗用vfc~
我個FD用國9幫我整都一樣好好打

人地中2咋喎
我覺得佢唔會你自己做兼職儲錢買

引用:
原帖由 豬肥 於 23-6-2009 16:21 發表
人地中2咋喎
我覺得佢唔會你自己做兼職儲錢買
中1升中2..唔夠15歲...除左阿爸公司,諗唔到有幾多人會請
但阿爸公司...入到去,d職員點敢叫佢做野
即係變相塞錢佢洗

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 18-6-2009 00:34 發表

比$9K可以裝到幾件真品上去喇
如果我肯俾9K玩汽槍,我第1件事係買支TR21先。

引用:
原帖由 BNR32V2 於 23-6-2009 16:29 發表

如果我肯俾9K玩汽槍,我第1件事係買支TR21先。
我會買支nsp-3

引用:
原帖由 ohnavi 於 18-6-2009 15:32 發表

其實我都有甘諗,不過吾甘心麻,
心諗3千幾蚊支槍果摩打竟然推吾郁支槍,
我當初就係對GP失望至買VFC。
甘我咪信錯間大廠?以後仲點見人?
有人講過:VFC係得個殼

咁改法... 不如樓主你去童工到做童工把啦, 你講到賺返來o既錢都係放哂o係支"WA GBB M4"/"Mk18"到, 去童工到打工你同老闆講「你唔駛出糧比我架, 我做一個月你俾一份list上面o既件我就可以架啦」咁重好啦。

引用:
原帖由 Ryuudo 於 23-6-2009 16:48 發表
咁改法... 不如樓主你去童工到做童工把啦, 你講到賺返來o既錢都係放哂o係支"WA GBB M4"/"Mk18"到, 去童工到打工你同老闆講「你唔駛出糧比我架, 我做一個月你俾一份list上面o既件我就可以架啦」咁重好啦。
佢值3千蚊咩
3千蚊我買條BELT唔好...我買多副RAY BAN唔好,我去玩返晚媾下女唔好
洗請佢呢個F.1仔

引用:
原帖由 AL 於 23-6-2009 17:44 發表

佢值3千蚊咩
3千蚊我買條BELT唔好...我買多副RAY BAN唔好,我去玩返晚媾下女唔好
洗請佢呢個F.1仔
唔好咁直接,而家D小朋友唔X得,會跳樓。

發新話題