發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 21-8-2009 21:31 發表

恭喜
升到高級真是一流
話時話我想問下,師兄咁高級數,有無咩升個人level既秘訣呢...(定係有無跳水場介紹...我想快d升級打EX6 mission囉gp01fb...)
我都好想知...

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-8-21 10:40 PM 發表

我都好想知...
雖然我同佢同級,如果有升快d既方法,我都想知,不如就公開啦
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 bonwin 於 2009-8-21 10:33 PM 發表

我忘了 ,明天俾你

記得pm我丫
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 bonwin 於 21-8-2009 22:04 發表

pm 左
thank you~
see you later time
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

i have try to invite u but fail

引用:
原帖由 bonwin 於 22-8-2009 01:10 發表
i have try to invite u but fail

今晚忙完,手痕打一兩舖而已
但我無收到任何invitation喎..???
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 22-8-2009 01:27 發表

今晚忙完,手痕打一兩舖而已
但我無收到任何invitation喎..???
it shown the request been rejected....

maybe next time

岩岩打左2個幾鐘,0經驗

引用:
原帖由 飛哥仔 於 21-8-2009 22:40 發表

我都好想知...
me too~~我都想知呀~~~

人經驗定係機體經驗先...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 22-8-2009 10:34 發表
人經驗定係機體經驗先...
梗係人經啦
我重差萬九幾點先升...點計都要成個月先升到

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 22-8-2009 10:55 發表

梗係人經啦
我重差萬九幾點先升...點計都要成個月先升到
我而家先得9萬幾EXP.....仲有掛先可以做到拉古狗.....

引用:
原帖由 飛哥仔 於 22-8-2009 15:13 發表

我而家先得9萬幾EXP.....仲有掛先可以做到拉古狗.....
其實高lv有咩用? 呢隻game最大樂趣係用c機打到小朋友爆粗

今日太黑仔啦 個個爆大都係我身上

引用:
原帖由 suileung 於 22-8-2009 15:29 發表
今日太黑仔啦 個個爆大都係我身上
原來黎左呢到,用拳機係超必接收器呢個係事實黎

我都食唔小...

發新話題