發新話題

年尾

唔係喎 , 死神女皇又真係似鬼妹喎 !!

引用:
原帖由 kimkileo 於 9-12-2009 17:37 發表

你咁多囡囡陪仲要咩....
再多都要
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 MF 於 9-12-2009 23:18 發表

比小小超買左, 改左名, 搬埋去PP3
好呀...你返工又近
樓下間Epoch Coffee Bar的甜品唔錯架.....

引用:
原帖由 於 10-12-2009 00:17 發表
唔係喎 , 死神女皇又真係似鬼妹喎 !!
我第一次帶佢見家長之後都係俾人問佢係咪mix....

引用:
原帖由 kimkileo 於 10-12-2009 01:42 發表

我第一次帶佢見家長之後都係俾人問佢係咪mix....
咁佢又真係似ge

其實我覺得佢有d似呀葛同canon賣printer ad.果個女model(可能我太耐無見佢, 所以佢咩樣我都唔係好記得喇 )
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 10-12-2009 10:01 發表

咁佢又真係似ge

其實我覺得佢有d似呀葛同canon賣printer ad.果個女model(可能我太耐無見佢, 所以佢咩樣我都唔係好記得喇 )
美女~~

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 10-12-2009 10:01 發表

咁佢又真係似ge
你咁讚佢真係...

引用:
原帖由 於 10-12-2009 10:47 發表

KAI子梗係配佳人
你咁講野都有GA?!?!?!?!!!!!!

你梗係未死過
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 於 10-12-2009 10:56 發表

蠔爺你咁樣你陷害我
L中尉.....枉我苦心哉陪你做隊長呀.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 10-12-2009 11:17 發表

L中尉.....枉我苦心哉陪你做隊長呀.....
係囉係囉, 你睇佢幾反骨丫
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 於 10-12-2009 10:56 發表

蠔爺你咁樣你陷害我
唔洗驚,停電呢家野係成曰都會發生既

引用:
原帖由 於 10-12-2009 12:18 發表
主席 響呢個咁敏感的時間 我決定避席
我可以俾你選擇一個部下去陪你...等你路上冇咁寂寞

發新話題