發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

引用:
原帖由 BNR32V2 於 23-6-2009 16:42 發表

有人講過:VFC係得個殼
拆過先講啦

引用:
原帖由 BNR32V2 於 23-6-2009 17:52 發表

唔好咁直接,而家D小朋友唔X得,會跳樓。
佢跳左咪仲好...佢阿爸一炮過俾完就無眼屎光x盲
佢想砌支2萬幾蚊的槍...佢都要諗下佢一個F.1仔憑咩玩2萬幾蚊支槍
叫佢量力而為,玩國產又嫌3嫌4...
呢D得果3百蚊就想要陳拉利,唔鬧唔得

拿,如果樓主你睇完.仲想做返個有陽氣的人,就直接問阿爸
"阿爸,我上網俾班敗家仔串,拎2萬蚊黎,我砌支槍串返佢地"

引用:
原帖由 AL 於 23-6-2009 18:00 發表

佢想砌支2萬幾蚊的槍...佢都要諗下佢一個F.1仔憑咩玩2萬幾蚊支槍

拿,如果樓主你睇完.仲想 ...
我驚佢死左都要報夢搵佢父親大人執埋枝WA M4改得靚靚再燒俾自己 XDD (說笑說笑)

PS: 不過千祈唔好叫父親大人燒埋支gas俾自己喎, 會爆炸架, 落到下面自己買啦 (都仲係說笑)

引用:
原帖由 AL 於 23-6-2009 06:00 PM 發表

拿,如果樓主你睇完.仲想 ...
睇化下啦,,宜家香港咩人都有,
人地有$唔可以唔比人洗既wor!
佢老豆大把,個仔要幾多咪比佢囉..都要果一萬幾千,
可能佢老豆買堅飛機玩,,同返個仔講,你玩得果一萬幾千,玩得d咩呀!?
大家既睇法都唔同,
如果佢老豆堅係有$我地應該共起佢!咩都有得玩!
如果佢都豆唔係有米,噤我地咪足佢好運囉,有個噤既仔
同埋依個post都係比我地吹下水,,玩下佢姐.,.冇必要噤認真

引用:
原帖由 rYaN 於 23-6-2009 18:50 發表

可能佢老豆買堅飛機玩,,同返個仔講,你玩得果一萬幾千,玩得d咩呀!?
大家既睇法都唔同,
如果佢老 ...
噤continue 串佢啦

引用:
原帖由 AL 於 23-6-2009 06:57 PM 發表

噤continue 串佢啦
串到悶,,等佢買左新野先啦,,

唔係呀? L仔... 仲玩WA M4? 玩到悶啦... 咁有性格找D新野來玩呀~

佢又潛左水???
等我又讚下佢先~
你支野好靚喎~
邊度買嫁??
D色自己噴嫁??好靚啊~~~
我講完......想死~~
太陽神

人地遲下可能唔買wa喇
良心發現玩番國狗算[狂想]

引用:
原帖由 Castlevania 於 23-6-2009 19:03 發表
佢又潛左水???
等我又讚下佢先~
你支野好靚喎~
邊度買嫁??
D色自己噴嫁??好靚啊~~~
我講完......想死~~
我想像到佢同D fd吹水果時, 一口氣背曬個list出來...

引用:
原帖由 hermanht 於 23-6-2009 19:06 發表

我想像到佢同D fd吹水果時, 一口氣背曬個list出來...
佢肯定覺得威到無倫

引用:
原帖由 rYaN 於 23-6-2009 18:50 發表

大家既睇法都唔同,
如果佢老 ...
真係咁有就擺左碌GBB上黎啦。

引用:
原帖由 ohnavi 於 23-6-2009 17:53 發表

拆過先講啦
快D打俾槍佬啦

vfc殼都未係啦

我講的...
拎支吉打同vfc的ak
2支互撞.睇下邊支打柴先

引用:
原帖由 AL 於 23-6-2009 19:50 發表
vfc殼都未係啦

我講的...
拎支吉打同vfc的ak
2支互撞.睇下邊支打柴先