發新話題

(+貼相)WESTER’S GAME戰後吹水

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 28-7-2009 00:29 發表

咩來的
簡單D..同X神一team可以大叫知錯..之後轉team
槍勁唔勁 係睇下同個人夾唔夾姐- -+

引用:
原帖由 失蹤人口 於 28-7-2009 12:33 AM 發表

簡單D..同X神一team可以大叫知錯..之後轉team
唔得
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

一張戰後相

附件

28-7-2009 00:43

------------------------------------------------------------------------------

引用:
原帖由 lhmbnvqb 於 28-7-2009 00:43 發表
一張戰後相
邊個打邊個?

引用:
原帖由 失蹤人口 於 27-7-2009 23:55 發表
同X神game希望可以新加規矩..
敵方舉槍叫知錯..
可以去我軍後方重新開始..成為我方步兵..
x神唔得
我諗既:
一開始每人抽一張紙,紙上有A或B
然後隨機二人一組**不能告訴對方是A或B**
開始之後以本時既方式作戰直到收到指令
改變成A組對B組

引用:
原帖由 亞爾多 於 28-7-2009 00:44 發表

邊個打邊個?
左上我,左二係西貢(我fd,唔係cgf),左三係 (0608 係cgf,我fd),右一係jack fd(我fd既fd,唔係cgf)
左下係jack fd(我fd的fd唔係cgf),左二係jack(我fd,唔係cgf)

仲差個冇來影(老解) ,另外有2個早走

------------------------------------------------------------------------------

引用:
原帖由 於 28-7-2009 00:50 發表

咁會變左大逃殺....先殺同組...唔理三七二十一..然後見人就殺...i luv it
你可以咁做,不過如果係同組(A,B組)就..........

引用:
原帖由 lhmbnvqb 於 28-7-2009 00:51 發表

左上我,左二係西貢(我fd,唔係cgf),左三係 (0608 係cgf,我fd),右一係jack fd(我fd既fd,唔係cgf)
左下係jack fd(我fd的fd唔係cgf),左二係jack(我fd,唔係cgf)

仲差個冇來影(老解) ,另外有2個早走;mfiri ...
咁多唔關事既

引用:
原帖由 亞爾多 於 28-7-2009 00:57 發表

咁多唔關事既
哈哈,只有2個係CGF

引用:
原帖由 lhmbnvqb 於 28-7-2009 00:58 發表

哈哈,只有2個係CGF
Too bad
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 於 28-7-2009 01:00 發表

同組的話我相信佢的"希"生係唔會白費...如果係敵人....就冇問題
你想一開始就比人圍

引用:
原帖由 於 28-7-2009 01:04 發表

當未知邊個係隊友....就要假定全部都係敵人... ...
老實講,呢個玩法好易殺死自己人

發新話題