發新話題

UCGO私服(Universal Century Gundam Online)

本主題被作者加入到個人文集中
Dear Lucy : Would you help to train up some teammates ?
coz I may not go online so often the coming week, thanks ~
will organize team city-hunt ASAP

射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 GHST 於 17-5-2010 23:11 發表

走私軍火比我係EF部DOM....不過原來用錯料...又要整過部DOM
不過我萌自護(無誤
oic...
i also use DOM in EF.. really a good machine..
remember to exchange MS and Weapon at somewhere without players..
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

考埋聽日我就甩難,我除左出街我都會online的,有野可以係team道搵我^^

如果人數有5人或以上,會組織攻城^^

hwtang一陣我online可唔可以ADD我入team呀?THZ~
我E+走私隻老虎過尼先

夜晚好多人online…最好唔好揀夜晚走私好喎@@

小心又比我打爆你XDDDD

引用:
原帖由 hwtang 於 17-5-2010 20:35 發表

.....
各位隊員..通輯GHST...
copy that!!!今日已擊落左target一次!

引用:
原帖由 GHST 於 17-5-2010 23:27 發表
hwtang一陣我online可唔可以ADD我入team呀?THZ~
我E+走私隻老虎過尼先
i am now at top of the hanger, sydney ~

試緊隻440 Dom, 好似幾好用..試真D 先

最新CGF-Hunters 隊員列表17-5-2010:

1. Warfalcon
2.1123@CGF
3.Lucy
4.khkenny2
5.WilsonA@CGF
6.Onibara
7.Wolfst
8.Timothy
9.Cdfun
10. GHST@EFSF

440 Dom姐係...

引用:
原帖由 GHST 於 17-5-2010 23:57 發表
440 Dom姐係...
大魔升4力4準

明白......又有問題...
+力影唔影響槍械攻擊

引用:
原帖由 MKL04438 於 17-5-2010 23:22 發表
考埋聽日我就甩難,我除左出街我都會online的,有野可以係team道搵我^^

如果人數有5人或以上,會組織攻城^^
見我聯邦主帳在線記得叫埋我
聽日我清埋D槍炮刀劍就去攻城試新炮

聽晚可以親佢地去晒打richman,我地去攻小城…
不過我覺得拉佢地出open area打會好打過同佢地玩城市追逐…

引用:
原帖由 MKL04438 於 18-5-2010 00:07 發表
聽晚可以親佢地去晒打richman,我地去攻小城…
不過我覺得拉佢地出open area打會好打過同佢地玩城市追逐…
又去影相

發新話題