發新話題

(+貼相)WESTER’S GAME戰後吹水

我中一係某辦區買支手拉G36,買佐$70-100,跟槍送佐支aimpoint,
個把野拎來擺係屋企真係正,彈匣仲有仿子彈,諗起都想買番把來玩
------------------------------------------------------------------------------

引用:
原帖由 lhmbnvqb 於 28-7-2009 12:12 PM 發表
我中一係某辦區買支手拉G36,買佐$70-100,跟槍送佐支aimpoint,
個把野拎來擺係屋企真係正,彈匣仲有仿子彈,諗起都想買番把來玩
就而家買啦
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

引用:
原帖由 Mr.X 於 28-7-2009 12:14 發表
就而家買啦
我等等睇下仲有冇同幾錢先
------------------------------------------------------------------------------

記然個個都話我測速器有問題,下次我教到個測速器你地個個都唔Pass個火力,睇下到時邊個冇引...
再唔係你地又帶多部測速器黎對下。

引用:
原帖由 Fr@nKiE 於 28-7-2009 17:37 發表
冇問題,下次我教到個測速器你地個個都唔Pass個火力,睇下到時邊個冇引...
我地CGF兄弟出黎無GAME打咪當網聚囉 怕你有牙呀

引用:
原帖由 lhmbnvqb 於 28-7-2009 11:58 發表
哈哈,咁講法,我用JP城個D槍(射紅色膠)
射像gun

引用:
原帖由 Fr@nKiE 於 28-7-2009 17:37 發表
記然個個都話我測速器有問題,下次我教到個測速器你地個個都唔Pass個火力,睇下到時邊個冇引...
再唔係你地又帶多部測速器黎對下。
我係有懷疑你部機有問題姐 師兄又唔使咁講野既~又唔係罵你

因為我好肯定支槍係1.3J 唔通係我支槍有問題突然變咗0.8J?
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

唔係只有你部機問題,係部部x3200都有問題

我記得有人test過

我都冇話你鬧我,當日我當面比人小,我都請你地飲野添。
只不過你地有時諗野好表面。
人地尊重你地,但你地唔識去尊重人。好遺撼…

不如唔好用機
一人帶個可樂罐咪得

引用:
原帖由 Fr@nKiE 於 28-7-2009 17:51 發表
我都冇話你鬧我,當日我當面比人小,我都請你地飲野添。
只不過你地有時諗野好表面。
人地尊重你地,但你地唔識去尊重人。好遺撼…
no.........唔好唔搞阿

我已經諗到個解決既最好既方法了。

引用:
原帖由 Fr@nKiE 於 28-7-2009 17:54 發表
只要你仲會搞game就good

引用:
原帖由 Fr@nKiE 於 28-7-2009 17:54 發表
講出黎聽下

我唔會咁小氣,如果係既當日我一早走左去。
做人要負責任的。

發新話題