發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 路比 於 24-8-2009 14:05 發表

我好想快d知劍裝百式會係點
好似唔係咁好打

http://www.youtube.com/watch?v=h ... ure=player_embedded

部劍裝百式可能係好似攻擊鋼彈咁用 同埋拳機控制有少少都係睇返果個人部電腦有幾快

引用:
原帖由 XDD12348 於 2009-8-25 11:16 AM 發表

好似唔係咁好打

http://www.youtube.com/watch?v=h ... ure=player_embedded
條友都唔係好主動攻擊其他人,同埋有d必殺位唔出超必ko人,而且佢成日自己一個單獨行動
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 0o0p 於 2009-8-25 01:41 PM 發表
部劍裝百式可能係好似攻擊鋼彈咁用 同埋拳機控制有少少都係睇返果個人部電腦有幾快
佢似劍z多d

雙劍無盾+3武機槍 俾我會當攻擊咁用機槍邊掃邊近身
但唔知機槍有無好似mk-II咁有定身呢

好多人改機

引用:
原帖由 suileung 於 26-8-2009 18:40 發表
好多人改機
我終於明白你講咩啦, 今日遇到, 比人地2隻阿普1hit打爆左部機....其他人都係..... [localimg=400,300]1[/localimg]

真係打到無晒mood, 一出來即死, 又唔知點report比gm聽....

一場可以打到4vs179.....點玩..... (其中4分係比我sniper死....)

引用:
原帖由 飛哥仔 於 27-8-2009 00:03 發表

我終於明白你講咩啦, 今日遇到, 比人地2隻阿普1hit打爆左部機....其他人都係..... [localimg=400,300]1[/localimg]

真係打到無晒mood, 一出來即死, 又唔知點report比gm聽....

人場可以打到4vs179 ...
sd玩完

引用:
原帖由 suileung 於 27-8-2009 00:23 發表

sd玩完
如果gm再唔做野既, 好快好多人都無心機再玩...

一直都只係同朋友玩都入對戰,唔知出面o既世界已經變成點

引用:
原帖由 飛哥仔 於 27-8-2009 00:03 發表

我終於明白你講咩啦, 今日遇到, 比人地2隻阿普1hit打爆左部機....其他人都係.....

一場可以打到4vs179 ...
D人改造同一武器全部咁多發一齊射

大陸網有教

抄哂佢地id,影哂佢地相.......之後post上各大論壇........

引用:
原帖由 小雲雲 於 27-8-2009 15:24 發表
抄哂佢地id,影哂佢地相.......之後post上各大論壇........
通左更之後咪開過個a/c lor
要9遊做野先解決到問題

引用:
原帖由 路比 於 2009-8-27 03:28 PM 發表

通左更之後咪開過個a/c lor
要9遊做野先解決到問題
算啦,出面世界係點都已經唔關我地事,除非開左公會打公會戰啦

內地9 友已經封緊改機既A/C,但治本既都仲係要韓國果邊修正

發新話題