發新話題

年尾

引用:
原帖由 Zap 於 2009-12-10 03:20 PM 發表

做乜Sir我?重要RIP公仔!
SIR
依個唔係RIP,係敬禮ICON
SIR
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 小雲雲 於 10-12-2009 15:19 發表

大家都留意到
不過最終係ZAP SIR做隊長......
最終死果個都係zap....

引用:
原帖由 小雲雲 於 10-12-2009 15:19 發表

大家都留意到
不過最終係ZAP SIR做隊長......
我開始懷疑你對L大隊長既忠誠度。係唔係有需要內部深入_查一下或是你自己出泥交清下個代

引用:
原帖由 Zap 於 10-12-2009 15:36 發表

我開始懷疑你對L大隊長既忠誠度。係唔係有需要內部深入_查一下或是你自己出泥交清下個代
zap准尉係時候做野啦....

引用:
原帖由 kimkileo 於 10-12-2009 15:31 發表

"置之於死而後生"  

引用:
原帖由 kimkileo 於 2009-12-10 03:31 PM 發表

目的只係等L比個位ZAP坐....然後

引用:
原帖由 Zap 於 2009-12-10 03:36 PM 發表

SIR 雖然你係我上級,但係我唔係你既下屬,我冇必要同你交代清楚我對L大隊長既忠誠
你對我懷疑,可以向死神等等既版主報告
SIR

引用:
原帖由 Zap 於 2009-12-10 03:42 PM 發表

"置之於死而後生"  
死左先算,生唔生到係之後既事

引用:
原帖由 於 2009-12-10 03:40 PM 發表

ZAP准尉..係見唔見到雲隊員的簽名..同我個簽名有相同之處..我會懷疑你對我的忠誠大過雲隊員...佢係我的親衛兵..
我係CGF KT既隊員之一,我對L大隊長既忠誠係唔會變既

引用:
原帖由 於 2009-12-10 03:48 PM 發表

法王衛隊要和睦相處..唔係我就會啟動河蟹計劃...
YES SIR

請問廁所向邊....

發新話題