發新話題

三星Slll

星期三晚有press con
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 28-5-2012 22:46 發表

amoled的mon係咁,部部偏不同顏色死未
去睇7.7 d display機又好似無咩問題

我一直都唔明, 點解高階機一定要老練咁大個mon......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 28-5-2012 23:44 發表
我一直都唔明, 點解高階機一定要老練咁大個mon......
想打對台

回覆 25# 的帖子

答案與品質及功能無關.
與國與國經濟糾紛, 及國內獨特的事物觀有關.

膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

引用:
原帖由 HunterX 於 28-5-2012 23:44 發表
因為除左mon之外,d spec都唔會差好多
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 29-5-2012 00:28 發表

因為除左mon之外,d spec都唔會差好多
因為好多人唔識睇spec,見到大mon就覺得勁

引用:
原帖由 亞爾多 於 29-5-2012 00:45 發表

我上個星期去搵Xperia P果陣有個sell屎係咁sell我XS, 話mon大上網會快D...... :0)
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:

利申: A用家
當解像度高時,Mon size好重要
Iphone4只係高S2少少解像度, 但個mon細好多,326ppi睇死人!
S2解像度稍低過IP4但就只係218ppi,至少唔會咁壞眼
特別係上網同睇戲
上網就mon細好易篤錯位, 一係就下下都要zoom大
睇戲清又如何, mon細又係一樣難睇

所以mon清得黎, size都重要, 只偏重一方, no good
同埋就係keyboard
mon細真係好鬼難篤, 成日打錯字

引用:

咁基本上,mon大o個d都係d旗艦同貴機,潛而默化左咪覺得mon大係勁d

智能手機用黎上網,辦工,睇戲,mon細始終唔方便

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 28-5-2012 22:48 發表
星期三晚有press con
星期四我應該會去傻記個S3 PARTY

引用:
原帖由 HunterX 於 29-5-2012 01:39 發表

我上個星期去搵Xperia P果陣有個sell屎係咁sell我XS, 話mon大上網會快D...... :0)
你買果間舖見報太平驚唔派貨俾佢啦

引用:
原帖由 kimkileo 於 29-5-2012 07:54 發表

你買果間舖見報太平驚唔派貨俾佢啦
好彩買得切......
-但丁

引用:
原帖由 一舊水 於 29-5-2012 02:43 發表

利申: A用家
當解像度高時,Mon size好重要
Iphone4只係高S2少少解像度, 但個mon細好多,326ppi睇死人!
S2解像度稍低過IP4但就只係218ppi,至少唔會咁壞眼
特別係上網同睇戲
上網就mon細好易篤錯位, 一係就下下 ...
dpi高反而睇死人?你講緊咩
size係重要,不過size重要=/=一味愈大愈好,我覺得4吋已經ok,電話我要求單手可以做到大部份操作,同埋放得落褲袋
一部二部手機好似計數機咁闊,係街度用死人咩

發新話題