42 123
發新話題

玩一次CAP槍係好大陣像的事

引用:
原帖由 RCman 於 4-6-2012 15:55 發表

成支DIY呀 ..定係用猎標套M11氣動金身改呢...
講開Cap....90's玩果時已經係無包裝$60一包兩排裝100粒。
果時賣係現在ZA個位置,即係現在古代...買都鬼鬼地傢啦.......果時...有次去 ...
唉! 現在就真係"冇CAP用" !

引用:
原帖由 RCman 於 4-6-2012 15:55 發表

成支DIY呀 ..定係用猎標套M11氣動金身改呢...
講開Cap....90's玩果時已經係無包裝$60一包兩排裝100粒。
果時賣係現在ZA個位置,即係現在古代...買都鬼鬼地傢啦.......果時...有次去 ...
上野MGC已經唔係度了~保養維修而家交了畀另一間係上野的舖頭.
眼光光~

每次玩完都要洗彈殼, 同埋清槍管, 槍機等! 好似真槍咁!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

[認真]
話時話, 爆炸物唔犯法咩
之前有條靚仔玩拍拍紙炸親之後唔係有班蛋散出黎抽水之後施壓咩
好似ban左拍拍紙
cap槍玩火藥, 雖然射唔出, 但會唔會犯法?

引用:
原帖由 一舊水 於 2012-6-4 18:50 發表
[認真]
好似ban左拍拍紙
你話呢.

UNDER DEVELOPING

由我出細都今年唯止.
年年到新界遺村by年都見有人燒爆熗.
噤又代表D咩呢??

引用:
原帖由 一舊水 於 4-6-2012 18:50 發表
[認真]
好似ban左拍拍紙
CAP已經禁咗廿幾年啦!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 tango10 於 4-6-2012 21:00 發表

CAP已經禁咗廿幾年啦!
令仔時係士多買的圈裝"拍拍紙"....已經是那些年了

引用:
原帖由 mk23 於 4-6-2012 19:11 發表
由我出細都今年唯止.
年年到新界遺村by年都見有人燒爆熗.
噤又代表D咩呢??
代表人地犯法時無警察見到,唔代表無犯法。

引用:
原帖由 一舊水 於 4-6-2012 18:50 發表
[認真]
好似ban左拍拍紙
唔好話玩,收藏都犯法。

引用:
原帖由 Eddiem249 於 5-6-2012 21:06 發表
/

代表人地犯法時無警察見到,唔代表無犯法。
E個我郜知.
我只係想話,當然d警察唁多理Ja(2~30年前)
那時週街文具店都有baba紙賣,一樣有火苭...

平時行街都唔多見到PC行必
更何況行到入村捉
除非有人報警 or上頭有令要踩場

42 123
發新話題