40 123
發新話題

皇室成員訪港

想問問樓主,有沒有事頭婆訪港在彌敦道閱兵的圖?

題外話, 就算強國走了,我們又能怎樣?獨立?回歸英國?還是由聯合國托管?
我個人覺得現在的問題未必只是“天子“問題這麼簡單,我相信事頭婆回歸也未必幫得了我們很多,因為香港人變了,由“拚搏肯做,有責任心“變成“事事伸手,推卸責任“了,因為我眼見“衣著光鮮的伸手乞丐“愈來愈多。

引用:
原帖由 B20_hk 於 20-6-2012 16:10 發表
人民皇妃啊

她也是皇室? 定係西蘭花? (伴碟用)

附件

22-6-2012 07:48

膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

引用:
原帖由 sergeant3007 於 22-6-2012 07:48 發表
她也是皇室? 定係西蘭花? (伴碟用)
當然不是皇室,最多只是(最低級的)貴族:女男爵Baroness......

happy shooting!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

睇到有點心酸~
15年啦~ 香港有咩好過?
只能講句"香港已死"

86年英女皇到訪大圍隆亨邨, 我係其中一個迎賓既小朋友....

好懷念.當年英女皇到訪就廣受歡迎
胡手然塗黎香港就如臨大敵

引用:
原帖由 holy1 於 30-6-2012 15:55 發表
好懷念.當年英女皇到訪就廣受歡迎
胡手然 塗黎香港就如臨大敵
唔通強國既仇家仲多個日落帝國

40 123
發新話題