發新話題

又一超火力!又係uncle呀!比人打穿mask入曬肉 in 2/7 軍軍軍100人大戰

how lucky i didn't join

引用:
原帖由 YSL 於 2-7-2012 22:38 發表
有故聽?
咪又係果D佢自己都有過火野之類既故

引用:
原帖由 tango1997 於 2-7-2012 22:44 發表
中午電話到.................話軍軍軍有人打架
我收到既話係差d打架,個個走人唔打所以為錢噪架
Uncle.....蒜掃把啦

格尼台個post好似多d料

引用:
原帖由 abcd123 於 2-7-2012 23:02 發表
格尼台個post好似多d料
同一單?

http://www.wargameyau.net/viewth ... p;extra=&page=1

引用:
原帖由 faihk 於 2-7-2012 23:04 發表

同一單?

http://www.wargameyau.net/viewth ... p;extra=&page=1
應該係啦,
樓主都響果樹post番同一個reply

隔離台成陣味...
[off topic]阿公會唔會搞GAME?

強帖留名

引用:
原帖由 louis265 於 2-7-2012 23:36 發表
隔離台成陣味...
[off topic]阿公會唔會搞GAME?
T記老大好火爆?

留名
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

奀高呢排都算出位囉

回覆 41# 的帖子

其實我只想知UNCLE真係T社老大?
T記老大(當係果個啦)真係好有火嫁 4月次百人大戰已經見識過

引用:
原帖由 louis265 於 2-7-2012 23:55 發表
T記老大(當係果個啦)真係好有火嫁 4月次百人大戰已經見識過
食花生中不作太多評論
詳情可到佢地既群組觀光

我覺得check槍冇意思!一佰人一齊打實會有不死人,鬼火,大凶細!不如:-

每支槍掛個膠牌有number!有乜事都根到!電腦Excel list人名同槍膠牌number!根住有remark!例如!正常,過火,不死人,打鬼火,等?

分隊!每隊二十人

唔想比鬼火同不死人一齊打既走到一起(點都好叫左先)

疑自己用鬼火槍既出來!試槍證實!如有即時換槍!

每次雙方共五十人落場,場警就專捉鬼火槍,分場完場時就check個幾個疑犯!check到就即時叫停留名作黑名單!場場照做!又叫班game友指出邊個疑似打鬼火同不死人再留名單作日後編隊用!打幾次個底小花啲game友咪比個discount佢或是啲場地著數!

如果過多鬼火就分開來打!整場不死鬼火杯!同班PT凹疑金疑銀桶打番場!

帶隊玩豆槍玩到D人打人就真失敗!

吹下水姐!不喜請不要插!

引用:
原帖由 louis265 於 2-7-2012 23:55 發表
小弟無知,想問下t社即係咩呀

發新話題