發新話題

有無人Tablet升左4.0呢

引用:
原帖由 一舊水 於 2-8-2012 02:44 發表
拎完部S2黎對比, 原來TABLET 4.0係無通話設定
無得玩自動拒接

引用:
原帖由 navyjaa 於 2-8-2012 02:43 發表

我自己用 3.2 果時
到幾容易 "輕" 機 , 可能難散熱關係 !!
而且有時好 Lag 機
目前我呢個4.0都係兩面刃, 有好有唔好, 不過3.2少功能得黎無壞處咁解

引用:
原帖由 一舊水 於 2-8-2012 02:46 發表

目前我呢個4.0都係兩面刃, 有好有唔好, 不過3.2少功能得黎無壞處咁解
岩岩到對比過 4.0 跟 3.2
個人認為 Tab 系列用 3.2會比較好
正因 3.0 bee 係特意比平板關係
而4.0 只係旗艦手機而已

同時我認為 4.0 界面靚過我個 3.2

引用:
原帖由 navyjaa 於 2-8-2012 02:30 發表

巴打係「銀河艦隊 Tab」大軍 ?
不是 ,其實是我個fd部電話(是S2)最近升了去4.0 , 但他經常抱怨用不回之前他用慣的APPS。

唔緊要! 岩岩八到原來通話設定係比人收埋左,但重係個kernel度!
用 QCustomShortcut!

重有自動拒絕清單

香討都出現有好有唔好現象
d人就話流暢左同中文打字lag左
我應該可以放心換返aurora wallpaper了
希望三叔出補丁啦!

引用:
原帖由 一舊水 於 2-8-2012 02:52 發表
唔緊要! 岩岩八到原來通話設定係比人收埋左,但重係個kernel度!
用 QCustomShortcut!

重有自動拒絕清單
你慢慢玩個 4.0
小弟搵周公傾下 "an撞死點零" 先

Last post of the night
快就真係快左好多, 入market dl apps再無lag
不過收埋左好多function同中文keyboard lag機!

Transformer Prime 原生4.0
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 2-8-2012 03:33 發表
Transformer Prime 原生4.0
3.2才是王道 媽咪呀我要返3.2呀

成個幾兩個月前幫部A500升左4.0

唔好心急升4.0住,未搞掂D BUG!

但我覺得4.0順左好多!!

借POST一問....

點解SONY都已經有得升4.1~
S3都仲係得4.0.4。。。

GT10.1未有4.0

發新話題