發新話題

用分數換的Parts......去到8月尾的成果

想問下D分係咪年年RESET一次?因為見張會員卡上面有到期日

回覆 31# 的帖子

是, 每年12月31日之後就RESET 到 0 分

引用:
原帖由 ktc1761 於 8-11-2012 00:32 發表
小弟差少少分可以換支RED DOT,
想請問樓主支RED DOT 效果如果, 佢話會自動轉光暗, 是否值得換?
E興趣賣USD58.99

MANY THX
佢係有自動光暗,不過都要用電的,我支已經無左點

引用:
原帖由 kai_matt 於 7-11-2012 23:10 發表
我今日買完嘢都有成萬分
但係真係無嘢好換
基本上今年換野個List入面,1-2萬分果道係無野換的
我記得上年還有手鎗換,今年一支都無
而我換果支R93我可能賣番出去,因為跟本都無野好換了。
再上一級果支KWA shotgun還有DD興趣,不過要36000分
我相信12月尾我都買唔到12000分野........

回覆 34# 的帖子

我見啲好嘢都要好多分
所以一直淨係換啲magpul嘢, bb彈
無理由成萬分都換bb彈, 匣.......但係其他又換黎無乜用
如果有枝手槍仔換下就好

引用:
原帖由 kai_matt 於 8-11-2012 10:25 發表
我見啲好嘢都要好多分
所以一直淨係換啲magpul嘢, bb彈
無理由成萬分都換bb彈, 匣.......但係其他又換黎無乜用
如果有枝手槍仔換下就好
我記得上年有得換Socom gear 的1911的,約是10000-12000分左右
今年一支手鎗都無

回覆 36# 的帖子

換黎玩下 然後放番出去都好
睇黎我嗰一萬分應該會換哂123a電, bb彈同silicon

今期真係無特別野換 ,
吾想浪費d分, 而家考慮換支 “元素” 電筒 or 支red dot

吾知, 可吾可以幾個師兄夾埋d分一齊換野!!

引用:
原帖由 ktc1761 於 8-11-2012 12:38 發表
吾知, 可吾可以幾個師兄夾埋d分一齊換野!!
不能

話說唔記得上年定前年
有a&k m249換都係萬幾分換..

今年上期.d野都仲ok
但上個月轉新紙...換d野...真係換唔落手

依家成2萬分.都無咩野換..靜係儲多幾千..換支 king arm r93無咁蝕..

引用:
原帖由 holy1 於 8-11-2012 15:39 發表
話說唔記得上年定前年
有a&k m249換都係萬幾分換..

今年上期.d野都仲ok
但上個月轉新紙...換d野...真係換唔落手

依家成2萬分.都無咩野換..靜係儲多幾千..換支 king arm r93無咁蝕..
我問過店員,佢話呢次EA 換呢個List係九月至換,到今年2012年尾都唔會有新。
所以我至好唔願意甘換左支R93返屋企
師兄你係有心換,快D在11月尾前去的星期三去用Double分。
Double 分去到31號ja
不過,以往經驗係佢地12月最尾果兩個星期會做現金折扣,
比喻滿$1000 九五折,滿$2000 九折, 滿$3000八折甘上下。
折扣下係無得入EA分的。

今日上到去都唔知換乜好(好多都冇用) ,有啲想換嘅又冇貨...........  
下個月又唔得閒 ................所以換以下物品
自已要返1個防爆袋 ,其它送比朋友駛

引用:
原帖由 wwwmingleung 於 9-11-2012 17:46 發表
今日上到去都唔知換乜好(好多都冇用) ,有啲想換嘅又冇貨...........  
下個月又唔得閒 ................所以換以下物品
自已要返1個防爆袋 ,其它送比朋友駛

http://i553.photobucke ...
金充彈我買過0.3g黑色
入完匣彈卡住上唔到彈
以為唔會再買佢,入一支卡一支,手鎗係甘,M4 GBB係甘

回覆 44# 的帖子

我啲朋友用緊佢地又冇嘢喎 ,佢地玩aeg+震龍閘

補充0.3g冇試過............只用過0.25g

發新話題