發新話題

iphone5 912 點睇

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 6-9-2012 06:56 發表
我之前用開note1,後尾轉左s3,唔係三星問題,係s3同本身android問題

note1係非常流暢,但反而s34核仲衰過note雙核
快又唔見佢快左,彈apps多左電去得快左,mon又細左,伏又中左
Note1 及 S3 我都用過
請問你部Note1 用 android 咩版本?
我部note1 upgrade 上 ICS 後就無咁流暢
反而十分鐘意 S3 個camera, 影相勁快, 影左都唔知
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 Vindicator 於 6-9-2012 09:26 發表
I PHONE 5 聽說會有防水設計??
防濕水ja掛~

應該有NFC 功能
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

ip5真係要睇下有咩突破
我覺得mon都係偏細, 個人未追求四核, 手機兩核已經好夠快了
小弟多數上網睇野&睇片, 上網快, mon大先係皇道

Note1之前用2.6.3覺得好正, 又快又順
升左4.0.3雖然靚左, 但食電左&用browser睇片易彈app(可能唔夠ram)
如果note2 有3100mah電, 2gb ram, 5.5" mon
真係幾吸引

新iP5 用nano sim

引用:
原帖由 2slow 於 6-9-2012 14:48 發表

hahahaha
師兄唔係串人,不過見到越來越細張sim,真係忍唔住諗起...

強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 6-9-2012 06:52 發表
其實兩部都係我目標
要唔要早享受

引用:
原帖由 kimkileo 於 6-9-2012 20:01 發表

要唔要早享受
有offer就梗係要啦
鵰。豹。狸。獅。狒

有冇人有睇谷峰    國產山寨iPhone獲批專利
http://www.gizchina.com/2012/09/ ... e-5-sales-in-china/

3GS 用家表示 shut up and take my money!

引用:
原帖由 2slow 於 6-9-2012 14:48 發表

遲下可能變番大哥大年代 卡都慳番

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 7-9-2012 20:17 發表

遲下可能變番大哥大年代 卡都慳番
外國一直都有類似既型式,機係跟台,唔需要sim card

香港係因為d人要賣機同埋好易轉台,先至sim card禁流行....

Mon,電量同 nfc係重點
希望唔會一貫傳統
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

一定換, 等左咁耐都冇轉用ANDROID
就係得IP5

仲有三分鐘

出來了!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

發新話題