發新話題

STI 二十週年金磚

聽取意見後的STI

朋友得知師兄們都認為他的20th Anniversay STI用上NOVA STI Sight 會Match好多。
今晚即刻帶來剛購置的STI Sight來,而昨晚砌好後發現的一些問題。
今晚同樣得到解決,終於完成及可以交鎗給他了。
我的Cheap版STI有幸與金磚STI合照,難得難得。

hi-capa 睇極都中唔倒毒...

引用:
原帖由 abcd123 於 16-10-2012 00:07 發表
hi-capa 睇極都中唔倒毒...
+1

我砌左幾十枝都唔中

金架啲marking滲返黑缐啦

really nice, eagle is good too

Well Done.............Master~~

咁就靚仔好多喇
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

我覺得金magwell 會再型啲

回覆 2# 的帖子

me2~~~

引用:
原帖由 阿堅 於 16-10-2012 00:13 發表

+1

我砌左幾十枝都唔中
砌左幾十枝咁多?

可能你已經砌到麻木左...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 31# 的帖子

引用:
原帖由 F22 於 16-10-2012 07:17 發表
認同
但你地用咩顏料滲

引用:
原帖由 F22 於 16-10-2012 07:17 發表
呢D勞作留番比朋友自己做

引用:
原帖由 sk8er 於 16-10-2012 13:07 發表

認同
但你地用咩顏料滲
油性油+毛筆or油性筆都可以
我另一篇USP tactical 有講過

回覆 34# 的帖子

sorry 我無專心聽書...

Lets form a team of gold sti....

附件

16-10-2012 22:40

發新話題