42 123
發新話題

手槍槍套(歡迎跟貼分享)

引用:
原帖由 tf141 於 21-12-2012 20:01 發表
新野
之前買左枝Glock 26, 就係為左買個Inside Waist Band holster玩玩
相都係用手機影, 多多包涵

包裝袋

為既就係呢枝Marui Glock 26

品牌既logo

跟holster有兩張紙 ...
原來係同好

附件

21-12-2012 22:32

回覆 31# 的帖子

師兄
請問喺邊訂架?

我都係托朋友係ebay買
不過隻野唔多好用,好難reholster...

回覆 33# 的帖子

哈哈
唔該哂師兄

引用:
原帖由 Mathew 於 22-12-2012 00:00 發表
我都係托朋友係ebay買
不過隻野唔多好用,好難reholster...
係...因為冇野係上方卡住條belt, 所以re-holster既時候會連套帶褲咁墜左落去
的確唔係咁方便,不過又未至於好難,問題不大

另外我選擇將個holster擺係後方約4點既位置,再較少少前傾,咁樣draw鎗果陣先可以捉到個grip
如果只係好似平時咁放3點位再較成90度垂直放,個grip會俾條褲擋住
而且放3點位既隱藏效果未如理想

除此之外一般draw鎗,hold實枝鎗等等都冇咩問題,穿著亦都方便
再考慮到價錢....我覺得已經好抵玩
重點係以小弟現時既set法,隱藏效果好滿意,呢個先係IWB holster既好玩之處

引用:
原帖由 kai_matt 於 21-12-2012 20:43 發表
Holster幾銀呀師兄
FYI

回覆 35# 的帖子

明白明白
買個黎試試先=)

回覆 36# 的帖子

好平呀救命

其實我對呢個款有興趣
http://shop.ehobbyasia.com/comba ... -foliage-green.html

有冇人知邊度有貨?好唔好用?

回覆 39# 的帖子

如果正版鹿牌就18/F有,如果COPY可以去SHXXTER搵搵

引用:
原帖由 kkeith 於 24-12-2012 20:48 發表
其實我對呢個款有興趣
http://shop.ehobbyasia.com/comba ... -foliage-green.html

有冇人知邊度有貨?好唔好用?
真品我暫時只見18/F有, copy就應該好幾間鋪都有, 自行格價

主要係Kydex

42 123
發新話題