38 123
發新話題

突然想玩電腦槍GAME

玩單機的話,絕對係 COD 最出色亦最有心...

雪地電單車手槍戰,爆門 SLOW MOTION 清房... 大把後來者抄襲對像

ALIENS
Sniper Elite V2 <------WWII Spiner

點解無人提CS
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

回覆 30# 的帖子

我係網上都見過段咁既新聞,
內容大約係今集評價太差,破壞左MOH多年建立既優秀形象,
所以立即停止所有MOH既研發.
佢地(EA)希望未來能夠將MOH以最好的狀況展現係玩家面前.

NBA LIVE系列已經無左,直接向2k認輸
SIM CITY 5 EA又出信認衰+送GAME補獲
THE SIM 3又係衰無限資料片個d野
Crysis 2開始已經比人話個故事接唔上第1集,第3集情況一樣,可以話係用畫質黎吊緊命既一個系列
Need For Speed都係被評一代不如一代,直到今時今日,我都仲係玩緊05年既Most Wanted
所以MOH系列會消失,我都唔會覺得意外

細個玩NBA Live 03-06,NFS:波子-MW,紅色警戒2,BF2既我不斷幫EA講好說話,
但係而家既我已經講唔出.

回覆 32# 的帖子

Sniper Elite v2 , 個人覺得麻麻.
Sniper Elite Nazi Zombie , 我就覺得好正.
搵多3個朋友 = 狙擊版L4D.

引用:
原帖由 h.t.f 於 20-3-2013 23:43 發表
佢地(EA)希望未來能夠將MOH以最好的狀況展現係玩家面前.

S ...
simcity 5遊戲上仍然是好評的,只是伺服器出包
crysis2+3雖然唔係好接上集,但如果就咁睇2+3劇情其實都ok

引用:
原帖由 h.t.f 於 20-3-2013 23:46 發表
Sniper Elite v2 , 個人覺得麻麻.
Sniper Elite Nazi Zombie , 我就覺得好正.
搵多3個朋友 = 狙擊版L4D.
我反而聽到相反評價(自已無玩過)
話v2本體幾過癮,zombie搞到好似L4D,不倫不類咁
個人都唔係咁鍾意好地地一隻槍game無啦啦加zombie入去

如果想玩sniper,我只能建議:唔好玩sniper:ghost warrior

SNIPER ELITE V2

引用:
原帖由 h.t.f 於 20-3-2013 23:43 發表

S ...
NFS我都係覺得most wanted好玩

38 123
發新話題